|
Derbi sonrasında kendisini sorguya çeksin

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlar hiçbir şekilde kabul edilebilir değil. Fakat işin o noktaya gelmesindeki en büyük sebeplerden birisi de bence Halil Umut Meler'dir. Kendisi daha birkaç ay önce sahada şiddet gördü. Hep beraber dedik ki, 'Şiddete karşıyız.' Fakat kendisi öyle bir maç yönetti ki, işler bu noktaya geldi.


Fenerbahçe sol kanattan atak organizasyonu yapıyor. Ferdi Kadıoğlu orada Tadic orada, tribünlerden yabancı maddeler yağıyor. Oyuncu bir yandan kendisini korumaya çalışırken bir yandan da topunu oynamaya çalışıyor. Sahaya atılan yabancı cisimlerden birisi Tadic'e isabet etmesine rağmen, hakem hiçbir uyarıda bulunmuyor. Durdursana oyunu. Sahaya yabancı madde yağıyor artık top oynanmıyor.


Trabzonspor korner kullanacak, yabancı madde yağmaya devam ediyor. Oyun hala oynanıyor. Sen ki sahada şiddet gören bir hakemsin, işin nereye uzayacağını tahmin edebilirsin. Durdur oyunu, anons yaptır ama yok, oynamaya devam.


Saha kenarında Fenerbahçe'nin hocasına yabancı cisim isabet ediyor ama oyun hala devam ediyor.


Sahaya meşale atılıyor. İsmail Yüksek elinde meşale ile savunma yapmaya çalışıyor ama oyun hala devam ediyor.


İkinci yarı hakemin verdiği kararlar zaten ortada.


Oyuna müdahale etmediği için konu daha da büyüdü ve nerelere geldi. Yaşananlardan sonra Halil Umut Meler'in de kendisini bir sorguya çekmesi lazım.

#ömer çelikbaşlı
#fenerbahçe
#trabzonspor
1 ay önce
Derbi sonrasında kendisini sorguya çeksin
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi
Zengin millet fakir devlet