|

Bol oksijen ve sıfır nemli tatil

Edremit Beyza Otel, bayanlara özel tesisleri, özel plajı ve çocuk oyun alanları, açık büfe zengin mutfağı ile tatilcileri bekliyor. Beyza Otel bol oksijenli nemsiz havası ve mavi derinlikleri ile 2008 tatil sezonunu açtı.

Kenan Tokgöz
00:00 - 10/06/2008 Salı
Güncelleme: 17:50 - 10/06/2008 Salı
Yeni Şafak
Bol oksijen ve sıfır nemli tatil
Bol oksijen ve sıfır nemli tatil

Anadolu kültürünü yansıtan yaşam biçiminizle, eşsiz güzellikler içinde, neşeli ve eğlenceli aile boyu tatil geçirebileceğiniz doğru adreslerden birisi olan Beyza Otel, mütevazi bir programla 2008 tatil sezonunu açtı. Canlı müzik, folklor gösterileri ve havai fişek patlatılarak yapılan etkinliğe Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Can Konuklar ve Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı Yusuf Aksoy da katıldı. TV 5'ten canlı olarak yayınlanan coşkulu programda konukları Menteşe Turizm Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Menteşe ve Beyza Otel Genel Müdürü Hasan Efel ağırladı. Edremit'in Altınoluk Beldesi'nde bulunan Beyza Otel, mütedeyyin aile hayatına uygun bir ortamda huzurlu bir tatil için siz değerli konuklarını bekliyor. Tatili sadece otel lobisinde geçirmek istemeyen, doğa ile barışık ve gönül rahatlığı ile doyasıya tatil yöresini gezmek isteyen tatilcilere uygun bir mekân olan Altınoluk'ta tatilcilerin limuzin keyfi yaşayabilecekleri 85 odalı 10 bin metrekare alanda kurulu olan Beyza Otel'de hanımlar için 3 bin metrekarelik filtre ile arıtılarak deniz suyu doldurulmuş dalgalı jakuzili etrafı kapalı özel havuz da mevcut. İsteyenler, haşema türü özel kıyafetlerle denizden de yararlandırılıyor. Çocuklar için aquapark ve oyun alanları özel olarak hazırlanmış. Günlük taze olarak gelen kaliteli ve marka ürünlerle hazırlanan açık büfe yemekleri aile mutfağını aratmayacak kalite ve lezzette.


ÇOK SAYIDA BAŞARI ÖDÜLÜ ALDI

Türkiye'de nem oranının en düşük ve dünyada ise oksijen yoğunluğunun en çok olduğu deniz beldesi olan Altınoluk'ta tatilin bir başka güzel olacağını vurgulayan Beyza Otel Genel Müdürü Hasan Efel, "Tesettürlü hanımların, hiç zorluk çekmeden, sıcaklardan ve nemden bunalmadan rahat günler geçirebileceği en önemli adres hatta tek adres biziz. Yazı serin geçirmek isteyenler Akdeniz'in nemli ve bunaltıcı sıcağını değil, Kaz Dağları'ndan gelen bol oksijenli, sıfır nemli havasıyla Beyza Otel'i tercih etsinler" dedi. Menteşe Turizm Yatırım A.Ş grubuna bağlı olan ve 4 yıldır ege bölgesinde kusursuz hizmet anlayışını ilke edinerek bu konuda birçok ödülü hak kazanan Beyza Hotel, Ankara istikametine Balıkesir ve Bursa üzerinden 595 km, İzmir/Çeşme'ye 330 km, Bandırma üzerinden İstanbul'a 230 km uzaklıkta bulunuyor. Balıkesir'in Edremit İlçesi Altınoluk Beldesi'nde hizmet veren Beyza Otel, Edirne/Kapıkule'ye ise Çanakkale üzerinden 330 km mesafede yaralıyor. 0.266.396 13 13 nolu telefondan arayarak Beyza Otel'in erken rezervasyon kampanyalarından yararlanma imkânına sahipsiniz.



16 yıl önce