|

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, aday adayı

Balıkesir'in Edremit ilçesi AK Partili Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Yeni Şafak
00:00 - 28/12/2008 Pazar
Güncelleme: 19:50 - 28/12/2008 Pazar
Yeni Şafak
Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, aday adayı
Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, aday adayı

Bozbey, dosyasını AK Parti Edremit ilçe Başkanı Ufuk Dolgun'a verdi. Yerel seçimlerinde beklenilenin çok üstünde belediyeyi alacaklarını belirten Ufuk Dolgun, "Allahın izni ile AK Parti olarak belediyecilik konusunda Edremit'te büyük ve başarılı projeleri imza attık. Edremit'te önümüzdeki yıllarda daha büyük projelere imza atacağız. Edremit artık bölgenin ve dünyanın ilgi ile izleyeceği bir şehir olacak" dedi.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey de, "Edremit'i bundan sonra uluslararası bir şehir olması için jeotermalden, havaalanının uluslararası uçuşlara açılacak ve yapılacak. Yatırımlar sonrası yakın zamanda Edremit yarının cenneti olacaktır. İnşallah Şubat ayı içerisinde 100 milyon dolarlık Termal Otel inşaatı başlayacağız. Burada 2000 kişi çalışacak. Bizim bundan sonraki hizmetlerimiz, partimiz ve partili arkadaşlarımız ile beraber Edremit içindir. Bundan sonra ana hedefimiz ekonomi, yatırım ve istihdamdır. Bundan sonraki yatırımlarla Edremitlilerin başını döndüreceğiz. Hiçbir zaman için olmayacak işleri vaat etmedik ve vatandaşımızı kandırmadık. Edremit için şimdi büyük bir tarihi çarşı inşa ediyoruz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.



15 yıl önce