|

Gebze hizmete doyacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Köşker ile belediye başkan yardımcılarını ziyaret etti. Şeker, "Gebze'nin Köşker ile beraber, en güzel hizmeti almaya devam edeceğine inanıyorum. Gebze büyükşehirin desteğiyle önümüzdeki 5 yılda hizmete doyacak' dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 8/05/2009 Cuma
Güncelleme: 16:59 - 8/05/2009 Cuma
Yeni Şafak
Gebze hizmete doyacak
Gebze hizmete doyacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile başkan yardımcılarını ziyaret etti. 29 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Gebze Belediye Başkanlığı'na seçilen Köşker'i kutlayan Başkan Vekili Şeker, "Gebze'nin Köşker ile beraber, en güzel hizmeti almaya devam edeceğine inanıyorum. Büyükşehir olarak, Gebze'ye hizmetin en iyisini vermeye devam edeceğiz. Gebze, önümüzdeki 5 yılda hizmete doyacak' dedi.


EL DEĞMEDİK YER KALMAYACAK

Başkan Vekili Şeker, Gebze Belediye Başkanı Köşker'i ziyaret ederek, hem kutladı, hem de çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Vekili Şeker, 'Köşker'in Gebze'ye çok önemli hizmetler sunacağına inanıyorum. Büyükşehir olarak, Gebze'de çok başarılı hizmetlere imza attık. Önümüzdeki 5 yılda da Gebze'ye ve Gebzeliler'e aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Gebze ve Gebzeliler, önümüzdeki 5 yılda hizmete doyacak. Gebze'de Büyükşehir'in elinin değmediği bir tek sokak, bir tek cadde, bir mahalle kalmayacak' ifadesini kullandı.


BÜYÜKŞEHİR HEP YANIMIZDA OLDU

Başkan Vekili Şeker'e ziyaretinden ötürü teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Köşker, 'Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediyesi hep yanımızda oldu. Büyükşehir'in verdiği destekle, Gebze'de çok büyük projelere imza attık. Önümüzdeki 5 yılda da Büyükşehir ve Gebze Belediyesi olarak, el ele verip, Gebze'ye hizmetin en güzelini getireceğiz. Çünkü Gebze halkı, hizmetin en güzeline layık' şeklinde konuştu. Başkan Vekili Şeker, Gebze Belediyesi'nin başkan yardımcıları Ahmet Kispet ve Yunus Tekin ile başkan danışmanı Şakir Bitmez'e de konuk oldu.


15 yıl önce