|

Kazan'ın halter desteğine Halil Mutlu'dan teşekkür

Milli halterci Halil Mutlu, Kazan Belediyesi bünyesinde yeni kurulan halter takımı nedeniyle Belediye Başkanı Lokman Ertürk'e halter sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni Şafak
00:00 - 25/02/2008 Pazartesi
Güncelleme: 17:05 - 25/02/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Kazan'ın halter desteğine Halil Mutlu'dan teşekkür
Kazan'ın halter desteğine Halil Mutlu'dan teşekkür

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Kazan Belediyesi bünyesinde yeni kurulan halter takımı nedeniyle Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü makamında ziyaret ederek halter sporuna verdiği destek için teşekkür etti.

Kazan'da halkın büyük ilgi gösterdiği Halil Mutlu, Türk sporcularının sporun her alanında başarılar elde etmeye başladığını hatırlatarak, "Genç yetenekler bizden devralacakları bayrağı daha ileriye taşıyacaklardır. Sporda başarılı olmak için disiplinli ve düzenli çalışma yapmak kadar sporcuya sağlanan olanaklar da önem taşıyor. Kazan Belediyesi'nin halter takımı kurmuş olması memnuniyet vericidir. Bu takımdan yetişecek genç yetenekler ilerde gerek Kazan'a gerekse ülkemize önemli başarılar sağlayacaktır. Yeni şampiyonların yetişeceğini umduğum Kazan Belediyesi Halter Takımı'na başarılar diliyorum. Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü de haltere yeni sporcular kazandıracak bu önemli kararından dolayı kutluyorum" dedi.

Başka Ertürk de Halil Mutlu'nun kendisini dünyaya kabul ettirmiş çok önemli bir sporcu olduğunu belirtti. Başkan Ertürk, "Sporun her alanına önem veriyoruz. Ata sporlarımız olan güreş ve cirit takımımızla, futbol takımımızla Türkiye şampiyonu olan bocce ve dart takımımızla sporun bir çok alanında faaliyet gösteriyoruz. Şimdi de halter branşında bir takım kurduk. Bu sporcularımızın da çok iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Gençlerimizi sporla ilgilenirken görmekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu. Mutlu daha sonra Kazan Belediyesi'ne yeni alınan iş makinasının kontağını Ertürk ile birlikte çevirerek hizmete soktu.



16 yıl önce