|

Kocaeli Büyükşehir büyük işlere imza attı

MHP Merkez İlçe eski Başkanı Derya Dillioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ekibiyle birlikte çok büyük işlere imza attığını söyledi.

Davut Şahin
00:00 - 21/07/2008 Pazartesi
Güncelleme: 18:17 - 21/07/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Kocaeli Büyükşehir büyük işlere imza attı
Kocaeli Büyükşehir büyük işlere imza attı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Eşme sahilindeki yürüyüşüne MHP Merkez İlçe eski Başkanı Derya Dillioğlu da katıldı. Dillioğlu, 'Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'de çok büyük işlerin altına iza attı' dedi.


BAŞKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Eşme'ye sık sık giden ve beldenin geçmişte yaşadığı sıkıntıları çok iyi bilen Dillioğlu, Sapanca Gölü'nün kenarında gerçekleşen yürüyüşün ardından, 'Şu anda kenarında bulunduğumuz yer eğer Başkan Karaosmanoğlu olmasaydı Adapazarı'nın olacaktı ve biz burada durmak için izin almak zorunda kalacaktık' dedi. 2 yıl önce Sapanca Gölü'nün tüm kullanım haklarının Adapazarı'na geçmesiyle ilgili endişelerini Başkan Karaosmanoğlu'na aktardıklarını vurgulayan Dillioğlu, 'Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu bize yardımcı oldu ve konuyla ilgileneceğini söyledi. 2 yıl sonra şimdi Sapanca Gölü'nün kenarındayız ve gölün yarısı Kocaeli'ye ait. Bunun için Sayın Karaosmanoğlu'na kendi adıma teşekkür ediyorum' ifadesini kullandı.


DÜNLE BUGÜN ARASINDA BÜYÜK FARK VAR

Kocaeli genelindeki Büyükşehir hizmetlerine de değinen Dillioğlu, 'Büyükşehir sınırlarının tüm Kocaeli'yi kapsamasının ardından hizmet götürülecek alan çok genişledi. Kocaeli'nin geneline baktığınız zaman Büyükşehir Belediyesi'nin büyük işler yaptığını, dünle bugün arasında çok büyük fark olduğunu görürüsünüz. Başkan Karaosmanoğlu'nu haftanın her günü ayrı bir ilçede veya beldede görebilirsiniz. Başkan'ın aynı gün 3-4 köyü dolaştığına şahit oldum. Bugün Kocaeli'de güzel işler yapılıyorsa, bunda Başkan Karaosmanoğlu ve ekibinin büyük emeği var' şeklinde konuştu.

16 yıl önce