|

Kum Valisi'nden Konyalı firmalara ziyaret

Konya'ya gelen İran'ın Kum Valisi Mohammad Hossein Mousapour, Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaları ziyaret etti. Vali ve beraberindeki heyete Konya sanayisi konusunda bir sunum yapıldı.

Yeni Şafak
00:00 - 7/08/2010 Cumartesi
Güncelleme: 18:19 - 7/08/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Kum Valisi'nden Konyalı firmalara ziyaret
Kum Valisi'nden Konyalı firmalara ziyaret

İran İslam Cumhuriyeti Kum Valisi Mohammad Hossein Mousapour ve beraberindeki heyet, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Konya sanayisi hakkında bilgi aldı. Heyet, ayrıca Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaları da ziyaret etti. Ziyarete Konya Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Konya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Şahin, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal ile sanayici ve işadamları katıldı. Konya Organize Sanayi Bölgesi Müdür Vekili Vahit Türkyılmaz, İran İslam Cumhuriyeti Qum Valisi Mohammad Hossein Mousapour ve beraberindeki heyete Konya Sanayisi ve Konya Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir sunum yaptı. Türkyılmaz, 1976 yılında 3 milyon metrekarelik bir arazi üzerinde kurulan Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOSB)'nin bugün genişleme alanları ile birlikte 25 milyon metrekareye ulaştığını söyledi.


VALİ MOHAMMAD'E ÇİNİ TABAK HEDİYESİ

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün (KOSB) Bölge Müdürlüğü'nün alt ve üstyapı imkanları ile elektrik, su ve doğalgazda bölgede faaliyet gösteren sanayicilere sağladığı avantajlar hakkında bilgi veren Türkyılmaz, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün Konya'da yatırım yapmak isteyen girişimcilere uygun fiyatla yatırım alanları sunduğunun altını çizdi. Toplantının ardından Konya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tosunoğlu, günün anısına Vali Mohammad Hossein Mousapour'a çini işlemeli tabak hediye etti.


14 yıl önce