|

Oral, koltuğuna dualarla oturdu

Konya'nın Ilgın ilçesinde AK Parti'den belediye başkanlığını kazanan Halil İbrahim Oral, başkanlık koltuğuna dualarla oturdu. Eski başkan Hasan Hüseyin Akıncı'nın katılmadığı devir teslim töreninde yeni başkan belediyeyi Fen İşleri Müdürü Faruk Ada'dan devraldı.

Yeni Şafak
00:00 - 2/04/2009 Perşembe
Güncelleme: 17:25 - 2/04/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Oral, koltuğuna dualarla oturdu
Oral, koltuğuna dualarla oturdu

Belediye kapısından dualarla giren Oral, makam odasında tebrikleri kabul etti. Halkın iradesine saygı duyulması gerektiğini ifade eden Halil İbrahim Oral, "Gönül arzu ederdi ki 5 yıl önce halk tarafından seçilen arkadaşımız da burada olsaydı ve ondan belediyeyi teslim alsaydım. Ben kendisine gıyabında Ilgın'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni bir sayfa açıp Ilgınımızı layık olduğu yere getirmek için çalışacağız. Biz birlik beraberlikten yana tavır sergileyeceğiz. Kavga için buraya gelmedik, gönüller kurup gönüller kazanmaya geldik. İnşallah biz bunu 5 yıllık görev süremizde göstereceğiz ve ilçemizi birleştireceğiz. Ilgın'ı problemsiz, sıkıntısız modern bir şehir haline getireceğiz. Bize güvenip bu göreve layık gören Ilgın halkına da teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti ilçe başkanı Yaşar Pınar da, "Bu saatten sonra başkanımız AK Parti rozetini çıkarmıştır ve herkesin başkanı olmuştur. Biz kendi yerimize gidiyoruz, başkanımızda belediyede Ilgın için çalışacaktır. Bize ne zaman ihtiyacı olursa her zaman arkasındayız kendisine başarılar diliyorum." dedi.



15 yıl önce