|

Acun Ilıcalı TV8'den sonra ikinci kanalı da aldı

Hürriyet Gazetesindeki köşesinde konuya değinen Semercioğlu, ''Herkes TV8''i almasını konuşuyor ama Acun sessiz sedasız ikinci kanalını da aldı. Bu yeni kanalında Korelilerle ortak. Kanalın adı: MNG Shopping…Adından anlaşılacağı üzere bir alışveriş kanalı…Mehmet Nazif Günal bu kanalı geçen sene Koreliler''le ortak kurmuştu. TV8''i satınca, MNG Shopping''teki hisselerini de devretti Acun''a. Ancak MNG Shopping''te küçük ortak, yüzde 40 civarı bir hissesi var Acun''un. Yönetim de, bu tür pazarlama kanalı işini çok iyi bilen Koreliler''de. Fark etmez. Sonuçta Acun bir taşla iki kuş vurdu, TV8''i alırken yanında alışveriş kanalı sahibi de oldu. Kısa sürede iki kanallı bir medya patronuna dönüştü'' ifadelerini kullandı.Acun Ilıcalı, TV8''i satın almasının ardından kanalın haber merkezini kapatma gibi radikal bir karar almıştı. Ayrıca bir dönem Fenerbahçe''de forma giyen Brezilyalı yıldız Alex de Souza ve Adriana Lima''ya program yaptıracağı da konuşan Acun Ilıcalı, TRT ile de anlaşarak Haziran 2014''teki Dünya Kupası maçlarını TV8''de TRT ile dönüşümlü yayınlayacak.

.
00:00 - 24/12/2013 Salı
Güncelleme: 16:07 - 24/12/2013 Salı
Yeni Şafak
Acun Ilıcalı TV8'den sonra ikinci kanalı da aldı
Acun Ilıcalı TV8'den sonra ikinci kanalı da aldı

Hürriyet Gazetesindeki köşesinde konuya değinen Semercioğlu, ''Herkes TV8''i almasını konuşuyor ama Acun sessiz sedasız ikinci kanalını da aldı. Bu yeni kanalında Korelilerle ortak. Kanalın adı: MNG Shopping…Adından anlaşılacağı üzere bir alışveriş kanalı…Mehmet Nazif Günal bu kanalı geçen sene Koreliler''le ortak kurmuştu. TV8''i satınca, MNG Shopping''teki hisselerini de devretti Acun''a. Ancak MNG Shopping''te küçük ortak, yüzde 40 civarı bir hissesi var Acun''un. Yönetim de, bu tür pazarlama kanalı işini çok iyi bilen Koreliler''de. Fark etmez. Sonuçta Acun bir taşla iki kuş vurdu, TV8''i alırken yanında alışveriş kanalı sahibi de oldu. Kısa sürede iki kanallı bir medya patronuna dönüştü'' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, TV8''i satın almasının ardından kanalın haber merkezini kapatma gibi radikal bir karar almıştı. Ayrıca bir dönem Fenerbahçe''de forma giyen Brezilyalı yıldız Alex de Souza ve Adriana Lima''ya program yaptıracağı da konuşan Acun Ilıcalı, TRT ile de anlaşarak Haziran 2014''teki Dünya Kupası maçlarını TV8''de TRT ile dönüşümlü yayınlayacak.

10 yıl önce