|

ATV canlı izle- M. Başakşehir Fenerbahçe kupa maçı ATV canlı yayını

ATV canlı yayını izlemek için hemen tıkla. Medipol Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı bu akşam ATV kanalından ekranlara gelecek. Saat 20.45'te başlayacak olan mücadeleden tüm detayları ve canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:55 - 26/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:07 - 26/04/2017 Çarşamba
Diğer
​ATV canlı izle- M. Başakşehir Fenerbahçe kupa maçı ATV canlı yayını
​ATV canlı izle- M. Başakşehir Fenerbahçe kupa maçı ATV canlı yayını

ATV canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler bu akşam saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı ATV ekranlarından canlı olarak izleyebilirler. M. Başakşehir Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçından en son gelişmeleri ve takımlardan son durumu sizlerle paylaşıyoruz. İşte Atv canlı yayın sayfası ve tüm detaylar.


Fenerbahçe ile Başakşehir 20. randevuda-

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’e konuk olacak. İki takım daha önce 19 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Fenerbahçe 10, Başakşehir ise 7 galibiyet elde etti. 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 20.45’te başlayacak. Mete Kalkavan’ın yöneteceği 90 dakikada Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ev sahibi ekipte, Rizespor ile oynanan karşılaşma sonrasında yaşanan olaylardan dolayı PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilen Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan, bu maçta forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli takımda ise sakatlıkları bulunan Fernandao ve Uygar Mert Zeybek, Başakşehir’e karşı oynayamayacak. Ev sahibi ekipte tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen kaleciler Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan’ın yokluğunda, kaleyi Faruk Çakır koruyacak.Deplasman ekipleri kazanamıyorBugüne kadar 19 kez karşı karşıya gelen iki ekip, yalnızca 2 mücadelede eşitliği bozamadı. Bu maçlarda Fenerbahçe 10 galibiyet elde ederken, Başakşehirde 7 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

İki takım bugüne dek kupada sadece 1 kez karşı karşıya geldi. 20 Ocak 2007 tarihinde oynanan kupa maçı, aynı zamanda iki takımın da karşılaştığı ilk resmi maç olma özelliğini taşıyor. O zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Başakşehir, sahasında oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup olmuştu. Bu maçın ardından iki ekip yalnızca lig maçlarında karşılaştılar. 18 lig maçında tek deplasman galibiyetini alan takım Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler 27 Kasım 2010’da, Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu mücadelenin ardından oynanan 11 karşılaşmada ise deplasman takımı kazanamadı. 11 maçta Fenerbahçe 6, Başakşehir de 4 galibiyet alırken 1 maç berabere bitti. İki takım arasındaki 19 karşılaşmada Başakşehir 21, Fenerbahçe de 29 kez gol sevinci yaşadı.

#ATV canlı izle
#ATV
#Ziraat Türkiye Kupası
#Medipol Başakşehir
#Fenerbahçe
#Yarı final
#canlı yayın izle
7 yıl önce
default-profile-img