|

Paykasa Nedir Nasıl Satın Alınır

Birçok teknolojik gelişme açısından internet dünyası bizleri çoğu hususta hem rahat; hem de basit yapılabilecek imkânlar sunuyor. Bu basit uygulamalardan en önemlisi de internetten alışverişte bulunmak ve istediğimiz bir şeye anında kavuşmak. Bunu yaşamak için de kesinlikle kredi kartı gerekli olması doğal tabi ki! Ancak bazen pek güven vermeyen siteler veya güvenlik açığı olan bankalar vasıtası ile bir takım dolandırıcılık problemleri da yaşamak durumunda kalabiliyoruz. Bu biçimde gereğinden çok sorun yaşamaya ve almadığımız bir şeyin de bedelini ödemek gibi bir durum oluşabiliyor. Bu gibi durumlara engel olmak ve daha güvenilir alışveriş yapmak için artık Paykasa kullanılmaktadır.

Yeni Şafak ve
17:06 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 10:19 - 7/09/2016 Çarşamba
Diğer

Paykasa Nedir?



Kredi kartını ortadan kaldıran ve basit alışveriş sunan Paykasa ile; oyun siteleri, çevrimiçi satış siteleri ve daha çoğu sitelerde kupon durumunda olan bir ödeme sistemi ile hareket ediyorsunuz. Alternatif bir ödeme biçimi olan Paykasa ile daha basit ve güvenilir bir alışveriş sağlamak ve içiniz rahat hareket etmek üzere sunulan bir işleve sahiptir.



Paykasa Nasıl Alınır?



da kullanımı kadar kolay uygulanan bir sistem. Paykasa satışı yapan çoğu site bu hususta sizlere gereken bilgiyi çevrimiçi desteklerinden veya telefon ile arka plandan ulaştırabiliyor. Bir kez kullanılan Paykasa; belirlediğiniz limitle isteğe bağlı hazırlanıyor. Bunu yapmak için miktarı bildirmeniz ve parayı göndermeniz yetiyor. Havale, kredi kartı ve EFT ile ödeme yapabilirsiniz. Ancak bu sitelerin de güvenilir olduğuna kesinlikle dikkat etmelisiniz. Sonra size verilen 19 haneli Pin kodu ile alışveriş yapabiliyorsunuz.



Paykasa İçin Kişisel Bilgi Alınır mı?



Paykasa kartı almanız durumunda hiçbir şahsi bilginiz istenmez ve geçmez. Sadece 19 rakamdan oluşan Pin şifresine sahiptir ve kullanmanız halinde hiçbir biçimde bankanıza veya şahsınıza ait bilgi yoktur ve sorun taşımaz. Rakamlarla var olan bir kart olarak geçerlidir.



Paykasa Nerelerde Kullanılır?



Paykasa oyun satışı olan sitelerde, oyun oynanan sitelerde ve internet üzerinde satış yapan giyim, gıda gibi çok ihtiyaç sitesinde kullanmak mümkün. Paykasaı bu sitelere girerek Paykasa ödemesini seçerek ve pin kodunu da yazarak basitçe uygularsınız.



Paykasa Sanal Mıdır?



Sanal kart olan

sadece tek kullanımlık kupon şeklindedir. Sadece üzerinde bir pin kodu kullanılmaktadır. Size yalnızca kod verilir. Tekrar yükleme yaparak yenileme şansınız da bulunur. Güvenlik açısından yalnızca Paykasa ödeme alan sitelerde kullanmanız gereklidir. Çok hızlıca oluşturulan bu kart ile güvenilir alışveriş yapma olanağı bulabilirsiniz.



Paykasa Kartını Kimler Alabilir?



Paykasa kartına; yükleme yaptıran herkes sahip olabilir. Ancak 18 yaş altı için erişkin izni önem taşır. Paykasa sanal bir kart olması sebebiyle ödeme biçimi ve sahip olma prosedürleri de sanal olarak satış sitesi üzerinden uygulanan bir sistemdir. Ancak güvenilir olmayan ve bilmediğiniz Web sitelerine itibar etmemeniz bu hususta dikkat etmeniz önem taşıyan bir durumdur.



Paykasa Bozdurulur Mu?



Paykasa satın aldıktan sonra istediğiniz zaman bozdurma prosedürü uygulanır ve hesabınıza paranızın aktarılması bu şekilde gerçekleşir. Güvenli bir hizmet olan ve kişilik haklarınızı ortaya dökmeyen Paykasa kart kullanımı çevrimiçi alışverişlerde daha sağlıklı ve güvenilir bir yol sunması açısından son derece çağdaştır. Bu sayede tereddüt etmeden istediğiniz biçimde alışveriş yapma imkânına sahip olabilirsiniz.



Paykasa kart almak istiyorsanız;

ile 0850 840 82 27 telefonumuzdan bize erişebilir ve güvenilir olarak Paykasa satın alabilirsiniz.







#finans
#sanal
#paykasa
8 yıl önce