|

Medipol Başakşehir Fenerbahçe özeti ve golleri burada -Kupa maçı özeti

Medipol Başakşehir Fenerbahçe özeti ve gollerini haberimizden görebilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşılaştı. İlk yarısı 2-1'lik ev sahibi lehine sonuçlanan maçın canlı skor takibini, maç özetini, golleri ve maçtan notları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:38 - 26/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:46 - 26/04/2017 Çarşamba
AA
Medipol Başakşehir Fenerbahçe özeti ve golleri burada
Medipol Başakşehir Fenerbahçe özeti ve golleri burada

Medipol Başakşehir Fenerbahçe özeti ve gollerini izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir'in konuğu oldu. Zorlu mücadelenin ilk yarısı peş peşe goller ile 2-1'lik skorla Başakşehir lehine sonuçlandı. Maçın ikinci yarısından gelişmeleri, özeti, golleri ve önemi dakikaları haberimizden görebilirsiniz. İşte maçtan tüm detaylar.


Maçtan Notlar:
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanan Galatasaray derbisinin ilk 11'ine göre kadroda iki değişiklik yaptı.

Sarı-lacivertli takım, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Lens, Chahechouhe, Van Persie 11'i ile çıktı.

Deplasmanda 1-0 kazanılan Galatasaray derbisine ilk 11'de başlayan Alper Potuk ile Hasan Ali Kaldırım müsabakada yedek kulübesinde beklerken, bu oyuncuların yerine Ozan Tufan ve İsmail Köybaşı forma giydi. Sarı-lacivertli ekibin yedek kulübesinde Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'un yarı sıra Fabiano, Karavaiev, Sow, Neustaedter ve Salih Uçan yer aldı.

- Medipol Başakşehir'de 5 değişiklik -
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, cezalı oyuncular nedeniyle 3'ü zorunluluktan olmak üzere 5 değişikliğe gitti. Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile yapılan maçtan sonra çıkan olaylar sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) beşer maç ceza alan Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan ile 1 maç ceza verilen Volkan Babacan, Fenerbahçe'ye karşı takımlarını yalnız bıraktı.

Kaleciler Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan'ın yokluğunda Medipol Başakşehir kalesini 3. kalecisi Faruk Çakır korudu. Savunmada ise Yalçın Ayhan'ın yerine Ganalı futbolcu Joseph Attamah, ilk 11'de sahaya çıktı. Avcı, Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen Mossoro'nun yerine Mustafa Pektemek, Alparslan Erdem'in yerine ise Eren Albayrak'ı sahaya sürdü. Medipol Başakşehir, maçta Faruk Çakır, Caicara, Attamah, Epureanu, Eren Albayrak, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mustafa Pektemek, Cengiz Ünder, Adebayor 11'i ile mücadele etti.

- Volkan Babacan, cezasını çekti -
Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, PFDK'nın verdiği 1 maçlık cezayı, Fenerbahçe karşılaşmasıyla doldurdu. Deneyimli file bekçisi, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile yapılacak kritik müsabakada kalesini koruyabilecek.
- Terim de maçı tribünde takip etti-
Karşılaşmayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de tribünden izledi. Fatih Terim, mücadeleyi protokol tribününde İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile takip etti.
- Rajtoral için saygı duruşu-
Gaziantepspor'un hayatını kaybeden Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Türkiye Futbol Federasyonunun Rajtoral'ın vefatı nedeniyle 1 Mayıs'a kadar yapılacak resmi maçlarda saygı duruşunda bulunulma kararı nedeniyle Medipol Başakşehir-Fenerbahçe müsabakası öncesinde gerçekleştirilen seremonide 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
#Fenerbahçe
#Medipol Başakşehir
#Ziraat Türkiye Kupası
#Maç özeti
#Maç golleri
#Özet
#yarı final
7 yıl önce
default-profile-img