|

ATV canlı izle - ATV 360 derece canlı maç yayını - 26 Mayıs

ATV canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. ATV 360 derece canlı maç yayını ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu karşılaşmayı İOS ve Android cihazlarda 360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak izleyebilirsiniz. İşte ATV Web Tv canlı yayın izleme ekranı ve detaylı açıklamalar.

Yeni Şafak
21:10 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:13 - 26/05/2016 Perşembe
Diğer

ATV canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz. ATV 360 derece canlı maç yayını izlemek isteyenler haberimizde verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirler. Bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı 360 derece canlı maç yayını olarak seyredebilirsiniz. ATV'nin bu yayınını a+ uygulamasıdan İOS ve Android cihazlardan 360 Derece Maç Keyfi seçimi yaparak izleyebilirsiniz. İşte maçtan detaylar ve Atv canlı yayın izleme bilgileri.



mek için tıkla



2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası Final maçı yine atv ekranından izlenecek.



Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2016 / Perşembe


Yayın Saati: 21.15



2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, kupayı kazanmak için ter dökecek. Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası final maçı, 26 Mayıs Perşembe günü saat 21.15'te başlayacak. Antalya Stadyumu'nda oynanacak final maçı atv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.



mek için tıkla



Atv'den bir ilk daha: "360 derece" canlı maç yayını!


Atv, dünyada ikinci kez uygulanacak olan 360 derece kameralı canlı maç yayını ile 26 Mayıs'ta Galatasaray – Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini sporseverlere saha içinde bulunuyorlarmış duygusunu yaşatarak sunacak. Sporseverler, a+ IOS ve Android uygulamalarından, "360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak, Galatasaray - Fenerbahçe ZTK final maçını 360 derece canlı olarak izleyebilecekler. Saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediklerini tıklayarak, maçı o kameranın sağladığı 360 derecelik açıdan takip edebilecekler. Maçı izlerken hem sahanın, hem tribünlerin hem de yedek kulübesinin heyecanını bire bir yaşayacaklar. Sporseverler bir yandan atv ekranlarında ZTK Final maçı heyecanını yaşarken diğer yandan akıllı cihazları ile sanal gerçeklik imkanı sunan a+ uygulamasını kullanarak maçın her anını sınırsız bir açıyla takip edebilecekler. Sporseverler, ZTK finaliyle aynı gün Sabah Gazetesi'nin ücretsiz olarak vereceği cardboard sanal gerçeklik gözlüğü ile 360 derece gösterim uygulamasını kullanabilecekler.





Pereıra: "Cv'nizde Kupa Yer Alır"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Her hoca ve oyuncu için kariyerine kupalar eklemek en büyük motivasyondur. Çünkü kariyerimizi sonlandırdığımızda o gün geldiğinde CV'mizde yazacak şey kazandığımız para değildir" dedi.


Antalya Arena Stadyumu'nda yarın saat 21.15'te Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi iki takımın teknik direktörü ve takım kaptanı ortak basın toplantısı düzenledi.


Rixos Downtown Antalya Hotel'de düzenlenen toplantıya ilk olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve takım kaptanı Gökhan Gönül geldi. Pereira ve Gökhan kupa ile poz verdi.


Toplantıda konuşan Pereira yarın akşam final maçına çıkacaklarını ifade ederek, sahadan bir takımın galip gelerek kupayı müzesine götüreceğini söyledi.


Finale gelinceye kadar çok fazla rakiple oynadıklarını aktaran Pereira, “Bu finale ulaştık. Bu finalin anlamı bizim için bir kupa demek. Kupayla buradan ayrılan taraf olmak istiyoruz. İki takım arasında tarihi bir rekabet var. İyi oyunculardan kurulu iki takımın mücadelesi olacak. Bu tarihi rekabet maçı daha anlamlı kılıyor. Mücadeleci bir karşılaşma olacak. İzleyenler için güzel bir gösteri sunabiliriz. Umarım kupayı kazanarak buradan ayrılırız. Yanımda duran kupa yarınki hedefimizdir" dedi.


"BİZE KALACAK ŞEY KARİYERİMİZ BOYUNCA KAZANDIĞIMIZ KUPALARDIR"


"Maç öncesi motivasyon anlamında nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna Pereira, “Her hoca ve oyuncu için kariyerine kupalar eklemek en büyük motivasyondur. Çünkü kariyerimizi sonlandırdığımızda o gün geldiğinde CV'mizde yazacak şey kazandığımız para değildir. Hem hoca hem oyuncular için geçerli bir durumdur. Bize kalacak şey kariyerimiz boyunca kazandığımız kupalardır. Gerçek motivasyon bu olmalı. Sahaya çıktığımızda herkeste bu motivasyon olacaktır. Finale kalmak hedef değildir. Kupayı kazanmak bir hedeftir. Bundan büyük motivasyon yoktur" diye konuştu.


"Nasıl bir Galatasaray takımı bekliyorsunuz?" sorusuna Portekizli teknik adam şu cevabı verdi:


“Yarın ben iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir Galatasaray bekliyorum. Ligi tamamladıkları yerden bağımsız şekilde bir karşılaşma olacak. Yarın komple her ley farklı olacak. Bu bir final ve tek maçın sonunda bir taraf kupaya ulaşacak. Eminim ki iki takımda çok mücadeleci elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Bu durum onlar içinde geçerli. Mücadeleci bir Galatasaray bekliyorum. İyi bir gösteri sunup ve galibiyetle ayrılmak istiyoruz.


GÖKHAN GÖNÜL: "KUPAYI ALACAĞIZ"


Gökhan Gönül ise Galatasaray'a saygı duyduklarını belirterek, “Rakip için bu kupanın önem taşıdığının farkındayız. Bizler de sezonun sonuna doğru kaçan lig şampiyonluğunun ardından sezona bu kupayı alarak veda etmek istiyoruz. Yıllardır birbirlerine ezeli rakibiz ve yarın da sahada keyifli şekilde bu rekabet devam eder. Herkesin keyif aldığı, yarın hak edenin kazandığı bir maç olmasını diliyorum" dedi.






Rıekerınk: “Kötü Sezonu Kupa İle Telafi Edebiliriz"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sezonun kötü geçtiğini belirterek, “Kazanacağımız kupa ile bunu telafi edebiliriz" dedi.


Antalya Arena Stadyumu'nda yarın saat 21.15'te Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesi iki takımın teknik direktörü ve takım kaptanı ortak basın toplantısı düzenledi.


Rixos Downtown Antalya Hotel'de düzenlenen toplantıya Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve takım kaptanı Selçuk İnan katıldı.


Riekerink, sezonun final maçını oynayacaklarını belirterek, “Tabi ki ekstra motivemiz var. Avrupa vizesi almak için kupayı kazanmamamız gerekiyor. Benim hissettiğim oyuncularımdan da aldığım enerji, taraftara bir şeyi geri ödemek istiyor. Bakıldığı zaman bu sene bizim başarılı geçmedi. Kazanacağımız kupa ile bunu telafi edebiliriz. Benim oyuncularıma söylediğim bir şey futbolu bıraktığınızda geriye kupa ve anılar kalıyordur. Bu tür maçlar çok önemli o nedenle ne yapacağımızı çok biliyoruz" dedi.


DERBİLERDE İYİ OYNADIK"


Ligde ve kupada büyük maçlar oynadıklarını aktaran Hollandalı teknik adam, “Göreve geldiğimde zaman taraftarın benim hissettiğim takıma karşı güveni kaybolmuştu. Evimizdeki derbileri de dahi kaybedeceğimizi düşünüyorlardı. İlk derbimiz de iyi mücadele ettik. Futbolcularımız mental olarak çok değişti. Futbolda güven çok önemlidir. Bu süreçte çok fazla antrenman yapma şansımız olmadı. Bir sonraki testimiz Beşiktaş maçıydı. Özellikle ilk yarıda futbolun gerektirdiği her şeyi yaptık, iyi performans gösterdik. Bu iki buçuk aylık süreçte 2 maç çok önemliydi. Bu iki maçla herkesin güveni geri geldi. O yüzden puan farkına bakılırsa rakipten 23 puan gerideydik, bunu düşünmeden oyuncularımın kendine güvenleri ve mental açıdan yerine geldi. Bütün saygımla söylüyorum yarınki maçı kazanacağımıza ve bütün futbolcularıma inancım tam" diye konuştu.


“ZOR DÖNEMDE GÖREVE GELDİM"


Zor dönemde göreve geldiğini ve en iyi şekilde görevini yapmaya çalıştığını kaydeden Riekerink, “Eğer oyuncuların istekli değilse, size cevap vermezse başarı sağlayamazsınız. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugüne bakıldığında benim geleceğim bugünün konusu değil, odaklanmamız gereken yarınki final maçıdır. O benim geleceğimden çok daha önemlidir" sözlerini sarf etti.


“BU TÜR SÖYLENTİLER OLUR"


Teknik direktör çalışmaları kapsamında bazı söylentilerin kulağına geldiğini dile getiren deneyimli teknik adam, “Bazı söylentiler kulağıma geldi. 33 senedir futbol içindeyim futbolda olan şeyler. Tabi ki sonuçta yönetim zor dönemde bu görevi talep etti, ben de kabul ettim. Yönetim gelecek sezon için planlama yapıyordur. O yüzden bu tip haberlerin çıkması normal. Böyle bir dünyada yaşıyoruz. O nedenle bu tip haberler her var. Bunlarla baş etmeyi biliyorum. Beni ve takımımı da bu söylentiler etkilemedi" ifadelerine yer verdi.


“PENALTI DA ÇALIŞTIK"


Hollandalı çalıştırıcı, maç sonunda galip gelen ve kupayı alan taraf olmayı dilediğini kaydederek, “Bir kupa finali oynuyoruz. Maç uzatmaya gitmeden galip gelmeyi istiyoruz. Ama maç içindeki bütün konulara çalıştık. Her anlamda iyi hazırlandık. Penaltılarda bu hazırlıklarımızın bir parçasıydı" dedi.


“TAKIM OLMAK ÖNEMLİ"


Sneijder'in performansı hakkında da konuşan Riekerink, “Wesley'nin 11 yaşında hocalığını yaptım. Uzun zamandır tanıyorum. Tabi oyuncularım için bu finaller heyecan vericidir. Bu tip maçlar oyuncular için çok önemlidir. Maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu. Burada önemli olan oyuncuların içinde bulunduğumuz durumun hissiyatı, taraftara, camiaya geri ödememiz gereken bir durum var. Bu sürece futbolcularım kendilerini sürece dahil etmeleri çok önemlidir. Bir çok isim var takımda. Bu oyuncularımızda bu tip anlarda kendilerini göstermesi gerektiğini bilen arkadaşlarımız. Ama her zaman bütün arkadaşlarıma şunu söylüyorum; ilk kural 'takım' olmaktır. Takım olmadan bir şey başarılmaz. Mükemmel ve özel oyuncular takım olursa daha özel olabilirler. Şu güne bakıldığında takım olmayı başardık" ifadelerine yer verdi.


SELÇUK İNAN: “KÖTÜ SEZON GEÇİRDİK"


Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, yarın sezonun son maçını oynayacaklarını vurgulayarak, sezonu iyi yerde bitiremediklerini aktardı. Kötü bir sezon geçirdiklerini dile getiren Selçuk, “Bu sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki maçı kazanırsak, kupayı kazanacağız. UEFA'dan aldığımız bir yıllık cezamızı da çekeceğiz. Bütün çalışmalarımızı yaptık maçı bekliyoruz. İnşallah istediğimizi sonucu alırız" dedi.


“TAKIM OLMAYI BAŞARDIK"


Ligin son maçlarında istedikleri oyunu sahaya yansıtmaya başladıklarını belirten sarı-kırmızılı futbolcu, “Biraz kadro istikrarının oluşmasının da bunda etkisi var. Beraber oynamaya başladık. Sürekli birlikte oynamaya başladık. Yarınki maç için takımda bir gerginlik yok. Ama olması lazım aslında. Bizim için önemli bir maç herkes bunun farkında. Hem rahatız hem de iyi anlamda gerginiz diyebiliriz" diye konuştu.


“ÇIKARACAK DERSLERİMİZ VAR"


Büyük maçların performansının farklı olduğunu dile getiren Selçuk İnan, sözlerine şöyle devam etti:


“Bu maçlarda bence o anlık performans belirleyebilir, bir çok kez şahit oldum. Büyük maçların havası başka oluyor. Bir oyuncunun performansı o maçı size getirebilir. Kötü sezon geçirdik, geçen seneyi 3 kupa ile bitirdik. Futbolda bunlar yaşanabiliyor. Geçmiş bir şeylerden sebep aramak yersiz. Bu sezonu geçirdik ama şunu söyleyebilirim bu sezondan çıkarabileceğimiz önemli dersler var. Camia olarak kulüp olarak üstesinden gelebiliriz. Yarınki maçta bir fırsat."


“İNŞALLAH GOL ATARIM"


Her maçta gol atabileceğini hissettiğini aktaran tecrübeli yıldız, “Her karşılaşma öncesi gol atma hissi bende oluşuyor. İnşallah yarınki maçta da gerçekleşir" dedi.


“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKMALIYIZ"


"Avrupa kupalarına katılamama durumu sizi nasıl etkiliyor?" sorusuna Selçuk İnan, “Etkilenmedik desem yalan olur. Galatasaray Kulübü'nde forma giyen her futbolcu Avrupa'daki takımları yenmek zorunda olduğunu bilir. Orada başarılı olmak zorunda olduğunu bilir. Ben Galatasaray'a ilk geldiğimde deGalatasaray Avrupa'da yoktu. Hep beraber 4 sene boyunca Şampiyonlar Lig'nde oynadık. Şu an kötü dönemden geçiyoruz. Bu durum futbolcuyu etkiler. Çünkü alışık olduğunuz bir yer olan Avrupa kupalarında oynamak önemli bir şey. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Burası bizim kulübümüz. Takımı tekrardan yukarılara taşımak, o başarıyı yakalamak için elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım bunun bilincindeyiz. O yüzden yarınki maç çok önemli. Bunu en azından bir yıllık süreyle tamamlamalıyız. Ondan sonrada Galatasaray her zaman olduğu yere Avrupa kupalarında olacaktır" cevabını verdi.



ATV canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. ATV 360 derece canlı maç yayını ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki bu karşılaşmayı İOS ve Android cihazlarda 360 Derece Maç Keyfi" seçimi yaparak izleyebilirsiniz. İşte ATV Web Tv canlı yayın izleme ekranı ve detaylı açıklamalar.


#ATV canlı izle
#ATV
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Ziraat Türkiye Kupası
#ATV 360 derece canlı maç keyfi
8 yıl önce