|

Cuma mesajları resimli ve yeni cuma mesajı için tıkla

Cuma mesajlarını buradan görebilirsiniz. Cuma mesajlarını resimli olarak iletmek isteyenler burada verdiğimiz resimli mesajları kullanabilirler. Haftanın en değerli gününde binlerce vatandaş birbirine Cuma kutlama mesajı yollayacak. Sizler de haberimizden en güzel, anlamlı, kısa, yeni ve resimli cuma mesajlarına bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:57 - 26/05/2016 Thursday
Güncelleme: 21:14 - 26/05/2016 Thursday
Diğer

Cuma mesajlarını görmek için haberimize bakabilirsiniz. Resimli cuma mesajları vatandaşlar tarafından en çok kullanılan mesaj haline geldi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma mesajları binlerce kişi tarafından paylaşılacak. Sizler için hazırladığımız bu haberden en güzel, anlamlı, mübarek, kısa ve resimli cuma mesajlarını bulabilir, cuma günü hakkından detaylı açıklamaları inceleyebilirsiniz. İşte 27 Mayıs 2016 Cuma mesajları ve detaylı bilgiler.




Cuma mesajlarını göndermenin bir kaç basit yöntemi bulunuyor. Müslüman alemi için haftanın en değerli günü olan Cuma gününde binlerce mesaj çeşitli yöntemler ile paylaşılıyor. Sizler için hazırladığımız bu haberden Cuma mesajlarını nasıl gönderebileceğinizi görebilir ve yeni cuma mesajlarını inceleyebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



Cuma Mesajlar gönderim yöntemleri


Cuma mesajlarını dilediğiniz kişiye göndermek için gereken bazı kolay yöntemleri sizlere aktarıyoruz. Özellikle günümüzde mobil cihazların kullanımının artması ile bir çok işimizi internet üzerinden yapar olduk. İOS, Android ya da Windowsphone işletim sistemli cihazlara sahip olan milyonlarca kişi paylaşımlarını sosyal ağlar üzerinden gerçekleştiriyor. Cuma mesajlarını göndermenin ilk yolu tercihen Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr gibi sosyal medya mecraları oluyor. Cuma mesajlarını bu sosyal medya uygulamalarındaki hesaplarınızdan göndermeyi seçebilirsiniz. Diğer bir yöntem ise eskilerden kalma olsa da hala en çok tercih edilen ve hızlı olanlardan SMS yani kısa mesaj olandır. Cuma gününde kutlama mesajı yollamak isteyenler en çok bu yöntemleri tercih ediyor. Sizler de kısa ve hızlı bir şekilde paylaşımlarınızı yapmak istiyorsanız, teknolojinin bu imkanlarından faydalanabilirsiniz.



Facebook'a fotoğraflar eklemek ve paylaşmak için:


  1. Haber Kaynağınızın en üstündeki Fotoğraf/Video Ekle'ye tıklayın.
  2. Seçeneklerden birini seçin:
    • Fotoğraf/Video Yükle: Bilgisayarınızdan fotoğraf paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğraflar Zaman Tüneli Fotoğrafları albümünüze eklenir.
    • Senkronize Edilen Fotoğrafları Ekle: Fotoğraf senkronizasyonunuz açıksa, telefonunuzdan veya tabletinizden senkronize edilen fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğraflar Zaman Tüneli Fotoğrafları albümünüze eklenir.
    • Fotoğraf Albümü Oluştur: Bilgisayarınızdaki fotoğrafları yeni bir albümde paylaşabilirsiniz.
  3. Fotoğraf/Video Yükle: Bilgisayarınızdan fotoğraf paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğraflar Zaman Tüneli Fotoğrafları albümünüze eklenir.
  4. Senkronize Edilen Fotoğrafları Ekle: Fotoğraf senkronizasyonunuz açıksa, telefonunuzdan veya tabletinizden senkronize edilen fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız fotoğraflar Zaman Tüneli Fotoğrafları albümünüze eklenir.
  5. Fotoğraf Albümü Oluştur: Bilgisayarınızdaki fotoğrafları yeni bir albümde paylaşabilirsiniz.
  6. Facebook'a eklemek istediğiniz fotoğrafları seçin.
  7. Şunları da yapabilirsiniz:
    • Arkadaşlarınızı etiketlemek
    • Nasıl hissettiğinizi veya ne yapmakta olduğunuzu paylaşmak
    • Bir konum eklemek
  8. Arkadaşlarınızı etiketlemek
  9. Nasıl hissettiğinizi veya ne yapmakta olduğunuzu paylaşmak
  10. Bir konum eklemek
  11. Paylaş'a tıklayın.

İşte 2016 Cuma Mesajları


Rablerinde korkanlarda boluk boluk Cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.



Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar...



Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.



Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.



Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.



Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...



Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur"ana, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.



Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum.





Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.



Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.



Allah"ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.



ALLAH'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.



Ey Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud"a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.



Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.



Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.



Ya Rabbi! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdim tane tane. Her bir çekişte "AF" diyerek sığındım rahmetine. Hayırlı Cumalar.



Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. Hayırlı Cuma"lar.



Allahım! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere merhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Cumalar.



Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.



İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.




Çıkarsa kalbimde yara yarada dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya. CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.



Rabbim sen unutan kullarından etme bizi,dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumanız Mübarek Olsun



Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!



Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. " Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile Hayırlı Cumalar.



Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR



Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur"an-ı Kerim"i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar



Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…



En güzel Cuma mesajları için haberimizi okuyabilirsiniz.


Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini Mevla'ya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.



- Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.



Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.



- Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.



- Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.



- Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resülullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.



- Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.



- Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.



- Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.



- Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.



- Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.



- Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.



- Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.



- Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.



- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.



- Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.



- Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.



- Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.



- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.



- Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar



- Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.



- Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.






Cuma mesajlarını buradan görebilirsiniz. Cuma mesajlarını resimli olarak iletmek isteyenler burada verdiğimiz resimli mesajları kullanabilirler. Haftanın en değerli gününde binlerce vatandaş birbirine Cuma kutlama mesajı yollayacak. Sizler de haberimizden en güzel, anlamlı, kısa ve resimli cuma mesajlarına bakabilirsiniz.


#Cuma mesajları
#Resimli cuma mesajları
#Cuma mesajları anlamlı
#kısa cuma mesajları
#Cuma mesajı
8 years ago