|
MHP 'Hilal Cephesi'nde durmaya devam ediyor
Meclis Başkanlığı seçimleri halkın iradesini yansıttı. Türkiye'nin yüzde 41'inin onayını alan AK Parti karşısında muhalefetten birlik çıkmadı. Memleket idealleri ortak olmayan partiler ittifak yapamadılar.


MHP'nin oylamanın son turundaki tavrı aslında örtülü bir AK Parti desteğiydi. Kendi adayları yerine CHP yi desteklemiş olsalardı Deniz Baykal Meclis Başkanı olabilirdi. Böylesi bir sonuç aynı zamanda kurulacak yeni hükümetin rengini de belirlemiş olurdu. Küreselcilerin ''Erdoğan'sız Türkiye'' emel ve çabalarına giden yolda kocaman bir adım olabilirdi. Olmadı.


Sayın Devlet Bahçeli ve MHP milletvekilleri sağduyulu davrandılar. Global düşmanlığın altındaki ''Selahaddin Eyyubi durduruldu'' niyetine destek vermediler. Bu milletin Selahaddin Eyyubi'nin safında olduğunu MHP açıkça gösterdi.

Milletin içinde yabancı gibi duran CHP artık kendini yeniden sorgulayıp, atalarımızın ve bu toprakların tarihi misyonuna sahip çıkma hususunda bir adım atmalıdır. Bugün milletin birlik olmaya en çok ihtiyaç duyduğu bir eşiğe geldik. Sadece bizim değil ümmetin istikbali Türkiye'nin yarınki istikametine bağlı. Bu halk bütün siyasi partileriyle, farklı etnik kimlikleri ve renkleriyle bir bütündür. Aramıza sokulan nifaklar Türkiye'yi parçalayarak küçük devletciklere ayırma projesidir. Siyasi parti liderlerinin söylemleri Haçlı cephesinin bu emellerine ulaşmalarını engelleyebilir. Liderlerin toplumu birleştirici ifadeleri halk nezdinde de karşılıklı sevgi ve anlayış doğuracaktır. Birbirimizle kavganın varacağı yer Suriye gibi bir Türkiyedir. Ve böyle bir akıbetin hiç de uzağında durmuyoruz. Dünkü Haçlı, bugünkü sempatik adıyla medeni(!) Batı, ellerini oğuşturmuş memleketimizde kardeş kavgası çıkması için bekliyor. Nihayi hedef, İslamın dünya üzerinden silinmesi. Hiç olmazsa bir daha ayakları üzerinde duramaması için parçalanıp darma-duman edilmesi.

Bu oyunu bozabiliriz. Meclisimiz her fikrin temsil edildiği bir çeşitlilikte teşekkül etti. HDP, MHP eşit milletvekilleriyle meclisteler. CHP bünyesinde farklı kimlikler toplandı. Artık Roman toplumunun meselelerini meclise taşıyabilecek donanımda bir Roman milletvekilimiz de var. AK Parti bünyesinde Türk, Kürt, Ermeni ...vs. milletvekillerimiz bulunmakta. Türkiye mozayiği meclise taşınmış bulunuyor. Güzel bir birliktelik ve barış için umut vaadeden bir tablo oluştu.

Meclis Başkanlığı seçimlerinde gördük ki siyasi parti liderlerinin sert söylemlerine rağmen sağduyulu tutum sergilemektedirler. Milletin bütünlüğü hususunda hassas ve sorumlu davranıyorlar. Halkın arzusu da bu minvaldedir. Bu millet çatışmadan bıktı. Sadece PKK terörü değil halkıyla barışık olmayan devlet anlayışı her kesimi hırpaladı. Hepimize, yüz yıldır bu topraklarda, öz vatanımızda gurbette yaşıyormuşuz gibi hissettirdi. Artık CHP, MHP, HDP, AK Parti taraftarları, tüm millet bu yüce devletin değerli bir parçası gibi hissetmelidir. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü olamaz. ''Beyaz Türkler'' kavramı toplumsal hafızamızın çöplüğündeki yerini almalı. Farklı renklerimizle asırlardır bu coğrafyada nasıl yaşayabilmişsek bu günden sonra da birlikte, barış içinde yaşayabileceğimizi dünya-aleme gösterelim. Müslümanlar üzerine oynanan Haçlı oyununu Türkiye'de bozalım.

Sayın Milletvekillerim,

Sizleri barışa susamış bir halk, meclise gönderdi. Bunun bir adım daha ötesini gerçekleştirebilecek krıtik bir zamanda ve özel bir yerde, hayati bir ehemmiyettte bulunmaktasınız. Adalete susamış insanlığa, kan gölüne çevrilmiş coğrafyamızda SON UMUT olarak farklılıklarınızla, barış içinde varlık gösterebilirseniz, bu birlikteliği YÜCE MECLİSİMİZ'de kurabilirseniz, Müslümanlar, mazlumlar, yeryüzünde adalet isteyen tüm halkları size minnettar olacaktır. Tarih yazacak bir yerde ve zamanda kutsal bir vazife ile şereflendirildiniz. Hepimiz adına barıştan yana olun.
#MHP
#Devlet Bahçeli
#Hilal Cephesi
9 yıl önce
MHP 'Hilal Cephesi'nde durmaya devam ediyor
Yaşlılık ölüme, çocukluktan daha yakın değildir
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?