|
Aslında nedir?
Suruç'taki bombalı saldırının perde arkasındaki güç merkezi, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı savaşıyor.

Kaostan fal tutan bu provokatif saldırı üzerinden hangi mesajları verdiler?

Evvela, Ankara'ya “Suriye politikanı değiştir!” diyorlar!

Türkiye'nin “milli menfaatlerini gözeten” mevcut Suriye politikası, ABD ve İsrail'in aleyhinedir. Haçlı-Siyonist İttifakı'nın bölgedeki mevcudiyetini zora sokuyor, bilumum “fırıldaklarını” berhava etmeye yarıyor!

İçerideki Batıcı etki ajanlarının “Türkiye'nin Ortadoğu'da ne işi var?” diye bağırıp çağırmalarının, ayrıca Ankara'ya IŞİD iftirası atmalarının temelinde işte bu faktör var!

*

Suruç'taki kanlı saldırı üzerinden, AK Parti Hükümeti'ne “Koalisyonu MHP ile değil CHP ile kur!” mesajının verildiği de görülüyor!

“AKP, koalisyonu MHP ile kurarsa bu bir savaş kabinesi olur” şeklindeki manipülatif değerlendirmeler hafızalarımızda tazeliğini koruyor. HDP'nin Eş Genel Piyonu Mister Demirtaş'ın Davutoğlu'na “Koalisyonu CHP ile kurmalısınız” dediğini de hatırlayalım!

*

Suruç'taki bombalı saldırının ardından gelişen olaylara da baktığımızda, aynı zamanda bir iç savaş provasının yapıldığını görüyoruz.

PKK teröristleri; Adıyaman'da bir askerimizi, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizi, Diyarbakır'da da bir polisimizi şehit etti.

Gladio'nun taşeron örgütünün canlı bombası üzerinden; Ankara'ya ve AK Parti Hükümeti'ne “PKK'nın ve Paralel Yapı'nın üzerine gitmeyin!” mesajının da yollanmış olduğunu görmek zor değildir.

Ankara'nın; bütün bu kirli-kanlı Batıcı mesajlar karşısında geri adım atması veya boyun eğmesi söz konusu dahi olamaz.

Bağımsız Müslüman Türkiye'nin Haçlı Siyonist İttifakı ile hayati mücadelesi hız kesmez. İşbu ittifakın içerideki piyonları olan “Casusluğu Tescilli” Paralel Suç Örgütü ve PKK-KCK terör örgütüyle kıyasıya mücadele daha da ileri boyutlarda seyreder.

Her iki Gladio örgütünün de patronu aynı güç merkezidir

*

Askerimiz ve polislerimiz PKK tarafından şehit ediliyor ama HDP, PKK'yı kınamıyor! “Katil IŞİD” diyebilen HDP asla PKK'nın katilliğinden söz edemiyor! Neden? HDP, PKK terör örgütünün “siyasi maske” takmış bir parçasıdır da, ondan!

HDP'ye oy veren “Beyaz Türkler!” veya bir kısım CHP'liler asker ve polislerimizi şehit eden terör örgütünün partisini canla başla desteklemişlerdi!

Paralel Yapı'nın ağabeyleri ve ablaları kapı kapı dolaşıp terör örgütünün partisi HDP için oy istemişlerdi! Paralel köşe yazarları “Oyum HDP'ye” diye yazılar yazmışlardı!

Seçimler öncesinde Diyarbakır'daki “Arka Kapı”Siyaseti, Paraleller ile HDP arasındaki kirli ilişkinin, Gladio Kardeşliği'nin boyutlarını göstermişti.

Hani, Paraleller PKK'ya karşıydı? Paralel Yapı'nın KCK tartışmaları sırasında Hükümet'i nasıl suçladığını bu vesileyle bir daha hatırlayalım! Demek ki, hepsi “derin tiyatro” imiş!

*

Paralel Suç Örgütü, terör siyaseti uygulayan HDP ve “Haç Çıkaran” Cumhuriyet gazetesi; Suruç'taki saldırının ardından AK Parti Hükümeti'ne ve Ankara'ya bir kez daha IŞİD iftirası attılar.

Gerçekten böylesi bir destek var olsaydı; IŞİD terör örgütü “Kendisine yardım etmekte olan bir ülkeyi canlı bombasıyla güç duruma düşürür müydü?”

Dün de, Kilis'te sınırın karşısındaki IŞİD'in kontrol ettiği bölgeden askerimize ateş açıldı ve bir astsubayımız şehit oldu!

İçerideki Batıcı Cephe'nin Ankara'ya yönelik IŞİD iftirasına canla başla sarılmalarının nedeni, icra ettikleri “CASUSLUK” faaliyetleriyle alakalıdır. Türkmenlere yardım götüren TIR'lara yönelik Paralel Yapı Operasyonu'ndan itibaren “IŞİD” iftirasına başlamışlardı. ABD ve İsrail'in amaçları doğrultusunda “derin vazifeli” olanlar; Ankara'yı bu iftiralarla “uluslararası alanda” zor duruma düşürmek istiyorlar!

*

HDP, Suruç'taki saldırının ardından “anında” terörün adresi olarak IŞİD'i gösterdi; ne ki, PKK'ya asla ve kata terör örgütüdür diyemiyor. Adıyaman'da askerimizi, Şanlıurfa ve Diyarbakır'daki polislerimizi de mi IŞID şehit etti?

Seçimden iki gün evvelinde yani 5 Haziran'da HDP'nin Diyarbakır mitinginde patlayan bombayı “IŞİD militanının yerleştirdiğini” ısrarla söyleyenlerin başında HDP geliyordu!

Başka? Paralel Medya da ayrı doğrultuda konuşuyordu!

Üç gün boyunca, manşetinden kesin bir ifadeyle “Bombayı koyan IŞİD'çi çıktı” diye yayın yapan da Aydın Bey'in Hürriyet'i idi! Üstelik Hürriyet, Suruç'un ardından “5 Haziran İzleri Var” manşetini de attı!

Peki, neticede ne oldu? PKK'dan kaçarak Jandarma'ya teslim olan terörist D.B.; Diyarbakır Mitingi'ndeki bombanın PKK tarafından yerleştirildiğini itiraf etti! Haliyle, akıllara “Suruç canlı bombası, aslında PKK'nın işi mi?” sorusu geldi!

Suruç'ta canlı bomba saldırısının gerçekleştirildiği kültür merkezinin önünde polisin arama yapmasına HDP'lilerin ve dahi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının izin vermediği; ayrıca olay yerini gören kameraları HDP'li belediyenin “kasten kapattığı” ortaya çıktı!
#Paralel Yapı
#Hürriyet
#suruç
#Haçlı Siyonist İttifakı
9 yıl önce
Aslında nedir?
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’