Beşiktaş 3-1 Giresunspor maç özeti ve golleri

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 39’uncu dakikada penaltıdan ve 45+5’inci dakikalarda Aboubakar ile 55’inci dakikada Redmond kaydetti. Giresunspor’un mücadeledeki tek golü ise 21’inci dakikada Bajic’ten geldi. Beşiktaş-Giresunspor maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş-Giresunspor maç özeti

Süper Lig'in 28. haftasında heyecan devam etti. Fenerbahçe'yi mağlup ederek zirveye yaklaşan Beşiktaş, sahasında Giresunspor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar mücadeleden galip ayrıldı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geride bıraktı. Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Aboubakar (2) ve Redmond kaydetti. Giresunspor'un tek golünü ise Bajic attı. Beşiktaş-Giresunspor maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş-Giresunspor maçı geniş özeti

Beşiktaş galibiyet serisini 5 maça çıkardı

Giresunspor engelini de aşmayı başaran siyah-beyazlı ekip, bu maçla üst üste 5. galibiyetini aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından ikinci kez peş peşe 5 maçı galibiyetle tamamlamayı başaran siyah-beyazlılar, bu süreçte daha önce MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe'yi mağlup etmişti.

ÖZGÜN
Bugün hangi maçlar var? 13 Nisan 2023 Perşembe maç programı