Bugün kimin maçı var? 3 Mart 2024 Pazar maç programı

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-0 yendi. MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti. Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşacak. Real Madrid, Valencia deplasmanında puan kaybetti Peki bugün hangi maçlar var, ne zaman, saat kaçta? İşte, 3 Mart 2024 Pazar günü oynanacak mücadeleler...

Bugün kimin maçı var?

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli takım 2-0 kazandı. Çaykur Rizespor sahasında Mondihome Kayserispor'u 3-0 yendi. İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında lider Liverpool, konuk olduğu Nottingham Forest'ı 90+9. dakikada Darwin Nunez'in attığı golle 1-0 yendi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Real Madrid deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Futbolseverler, günlük olarak takip ettikleri maç programlarını öğrenmek için ‘Bugün hangi maçlar var?’ sorusunu sıkça sorguluyor. 3 Mart 2024 Pazar 2024 tarihinde oynanacak olan futbol karşılaşmalarını merak eden spor tutkunları için derlediğimiz maç programını aşağıda bulabilirsiniz:

Bugün kimin maçı var?

PUAN DURUMU

SPOR
Eyüpspor olaylı Bodrumspor deplasmanından tek golle galip geldi | ÖZET

SPOR
Süper Lig 2024-2025 yayıncı kuruluşu kim oldu, ihaleyi kim kazandı?