Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait askeri konvoyu havadan vurdu

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar devam ediyor. Ermenistan’a ait askeri konvoy, Azerbaycan tarafından havadan vuruldu.

Haber Merkezi İHA
Azerbaycan-Ermenistan arasında çatışmalar devam ederken, temas hattında Ermeni ordusuna ait hedefleri vuruluyor.

Azerbaycan-Ermenistan arasında çatışmalar devam ederken, temas hattında Ermeni ordusuna ait hedefleri vuruluyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Azerbaycan'ın işgal altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonlar kapsamına Ermeni ordusunun mevzilerine gece saatlerinde toplarla saldırı düzenlediğini açıkladı.

Bakanlık saldırılarla ilgili yeni görüntüleri de paylaştı. Görüntülerde, Ermenistan’a ait bir askeri konvoy havadan vurulma anları an be an görüldü.

Ermenistan askeri konvoyu böyle vuruldu
Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar devam ederken Ermenistan'a ait askeri konvoyunu vurduğu anlar an be an görüntülendi.

FOTOĞRAF 7
Azerbaycan paylaştı: Ele geçirilen Ermeni güçlerine ait askeri araç ve teçhizatların görüntüleri
Azerbaycan Ordusu'nun Ermeni saldırılarına karşı başlattığı operasyonun 5. gününde de Ermenistan ordusuna darbe üstüne darbe vuruldu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, el koyduğu Ermeni güçlerine ait askeri araç ve teçhizatları paylaştı.


Ermenistan Azerbaycan'da tren istasyonunu bombaladı: Bir sivil hayatını kaybetti

Azerbaycan ordusunda Türk kasırgası: SİHA'lar havadan onlar karadan vuruyor!

FOTOĞRAF 10
Azerbaycan ordusu gece boyu vurmaya devam etti: İşte bölgeden gelen son kareler
Ermenistan'ın sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırı sonrasında Azerbaycan'ın da karşı saldırıya geçmesiyle birlikte başlayan çatışmalarda 5. güne girildi. Bölgede büyük bir üstünlük sağlayan Azerbaycan ordusu Ermenistan ordusuna ağır kayıplar veriyor. Son açıklanan rakamlara göre200'e yakın tank ve diğer zırhlı araç, 228 topçu, roketatar, havan ve 30 hava savunma sistemi imha edildi. SİHA'lar tarafından imha edilen tank ve askeri konvoyların görüntüleri de paylaşıldı.