Çin'de genç adamın kulağından 'hamam böceği ailesi' çıkarıldı

Çin'de dayanılmaz ağrıyla hastaneye kaldırılan genç adamın kulağından "hamam böceği ailesi" çıkarıldı. Hamam böceklerinin "Mr. Lü"nün kulağında ne kadar süre yaşadığı bilinmiyor.

Haber Merkezi AA
Çin'de 24 yaşındaki gencin kulağından biri büyük, 10'u yavru 11 hamam böceği çıkarıldı.

FoxNews'in haberine göre, Çin'in Sanhı şehrinde "Mr. Lü" olarak anılan 24 yaşındaki bir erkek, aile üyelerinden, ağrıdan kıvrandıran kulağına ışık tutarak bakmasını istedi.

  • Kulağında büyük bir hamam böceği gören aile, genç adamı Sanhı Hastanesi'ne götürdü. Burada doktor Cong Yicin tarafından tedavi edilen adamın kulağından biri büyük, 10'u yavru 11 hamam böceği çıkarıldı.

Cong, "Mr. Lü"nün kulağına böcek ailesinin yerleşmesinin, yatağının yanında yarım kalmış yemek bırakma alışkanlığından kaynaklanabileceğini belirterek, genç adama merhem reçete ettiğini söyledi.

Sarı kız olarak bilinen örümceği cam fanusta besliyor: Her gün et veriyoruz

Hastanenin kulak burun boğaz bölümünün başkanı doktor Ciang Tıngşiang da evlerde hijyenle hamam böceklerinin yayılmasının engelleneceğini, böceklerin insanların burunları ya da kulaklarına girmesinin önüne geçilebileceğini ifade etti.

Hamam böceklerinin "Mr. Lü"nün kulağında ne kadar süre yaşadığı ise bilinmiyor.

FOTOĞRAF 6
Böcek yiyerek para kazanıyorlar
Para kazanmak için akla gelmeyecek meslek türleri de var. Muhtemelen daha önce duymadığınız bu işler arasında köpek maması test etmek ve böcek yemek de var. İşte o sıradışı meslekler...

FOTOĞRAF 16
25 bin böceklik koleksiyon
Yaklaşık 45 yıl boyunca Türkiye, Avrupa ve Amerika'da çeşitli çalışmalar yürüten Prof. Dr. Miktat Doğanlar, yüzde 40'ı endemik tür olan 25 bin böceklik koleksiyon oluşturdu.