Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin 'acil mesane sorunu' nedeniyle hastaneye kaldırıldı

22 Aralık 2023'ten beri kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in, nükseden mesane sorunu nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldığı açıklandı. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Pat Ryder, Austin'in, "bilincini hiç kaybetmediğinin ve anestezi altına alınmadığının" altını çizdi, durumunun iyiye gittiğini vurguladı.

Haber Merkezi AA
ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Pat Ryder, yaptığı açıklamada, Austin'in Pazar günü "acil bir mesane sorununa işaret eden semptomlar nedeniyle" yeniden hastaneye kaldırıldığını söyledi.


Ryder, "Şu anda Bakan, ofisinin işlev ve görevlerini sürdürüyor. Gerekmesi durumunda Bakan Yardımcısı, Bakan'ın görev ve sorumluluklarını üstlenmeye hazırdır." dedi.


Pentagon Sözcüsü, Bakan Austin'in, "belirlenmiş ve belirlenmemiş görevlerini yerine getirmek için gerekli olan iletişim sistemlerini" kaldırıldığı hastaneye beraberinde taşıdığını belirtti.


Ryder, Austin'in, "bilincini hiç kaybetmediğinin ve anestezi altına alınmadığının" altını çizdi, durumunun iyiye gittiğini vurgulandı.




ABD Başkanı Biden'ı üzecek anket: Seçmenlerin yüzde 86'sı 'çok yaşlı' buluyor

Avrupa'ya şimdiden gözdağı

ABD'den terör devletine veto: Refah'a operasyon başlatılmamalı

Trump LGBT’ye savaş açtı: Seçimi kazanırsam eşcinsel çılgınlığına verilen fonları keseceğim