Stoltenberg: Putin'in nükleer tehdidini ciddiye alıyoruz yılmayacağız

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Putin'in nükleer tehdidini ciddiye alıyoruz. Yılmayacağız. Nükleer silahların kullanılması, çatışmanın doğasını temelden değiştirecek, ciddi sonuçlara yol açacaktır" dedi.

Stoltenberg

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO’nun Rusya’nın nükleer güçlerini yakından izlediğini ve iyi bir istihbarata sahip olduğunu ifade etti.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Rusya’nın Ukrayna’da nükleer silah kullanması ciddi sonuçları olacak. Tam olarak nasıl cevap vereceğimize girmeyeceğim" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO’nun Ukrayna’nın yakın bir dostu olduğunu belirterek, “NATO çatışmanın bir parçası değil ama ne kadar sürerse sürsün Ukrayna’yı desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DÜNYA
Putin'in akıl hocası Dugin'den Avrupa'ya uyarı: Nükleer tehdit blöf değil

DÜNYA
Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin NATO'yu alarma geçiren iddia: Putin nükleer bomba patlatabilir