THY: Rusya'ya aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı

Türk Hava Yolları (THY), Rusya uçuşlarında Kovid-19 tedbirlerinin kaldırıldığını, bu ülkeye girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu olmadığını bildirdi.

Haber Merkezi AA
Foto/arşiv

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmede, "Rusya'da uygulanan Kovid-19 tedbirleri sona ermiştir. Bu ülkeye girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur. Keyifli seyahatler." ifadesi kullanıldı.

Adana'da cep telefonu bataryasının alev alması güvenlik kamerasına yansıdı
Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir kişinin tamir için teknik servise getirdiği cep telefonunun yanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. 19 Mayıs Mahallesi'nde bir kişi telefonunu tamir ettirmek işin teknik servise getirdi. Bir süre sonra müşteri, ısındığını fark ettiği telefonu servis çalışanına gösterdi. Telefonun bataryası, müşteri ve çalışanın incelediği sırada bir anda alev aldı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

FOTOĞRAF 8
Rusya sır gibi saklıyordu: Gizli birlik ifşa oldu!
Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Rusya ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. İngiliz araştırma kuruluşu Bellingcat Rusya'nın gizli birliğini ifşa etti. İşte Rusya'nın Ukrayna saldırılarının arkasındaki isimler...

AK Parti'den Yunanistan'ın Murat Reis Külliyesi'ni müzik fakültesi yapmasına sert tepki: Kabul edilemez

NATO'dan Rusya ve İran'a uyarılar