Albayrak Grubu'na iki 'Altın Lider Ödülü'

2022 yılı Altın Liderleri’nin seçildiği Altın Lider Ödülleri yarışmasında CEO kategorisinde Albayrak CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, CHRO kategorisinde ise Albayrak İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk ödüle layık görüldü. Geçen sene de aynı kategorilerde başarı gösteren Bolat ve Yavuztürk, bu seneki ödülüyle birlikte toplamda dört Altın Lider ödülüne sahip oldu.

Haber Merkezi İHA
Albayrak CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, Albayrak İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk ödüle lâyık görüldü.

KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen ve katılım şartları, teknolojik altyapı farklılığı ve kullanılan 35 binden fazla tekil oy sebebi ile “Türkiye’nin en prestijli liderlik ödülleri” arasında gösterilen “Altın Lider Ödülleri” yarışmasında CEO kategorisinde Albayrak CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, CHRO kategorisinde ise Albayrak İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk ödülün sahibi oldu.

  • Albayrak CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada:
  • “Aldığımız her ödül işimizde gösterdiğimiz emeğin karşılığıdır. Albayrak Grubu ailesi olarak içinde bulunduğumuz topluma değer katmaya devam edeceğiz” dedi. Hüseyin Yavuztürk ise, “Aldığımız ödülün arkasında hiç şüphesiz insanı bir kaynak değil kıymet olarak gören düşüncenin çabaları yer almaktadır. Biz değişime ayak uydurmak yerine dönüşümün öncüsü olabilmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, her gün daha büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Albayrak Grubu 9 şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası aldı

15 binden fazla çalışanıyla inşaat, sanayi, hizmet, lojistik ve medya sektörlerinde 50’ye yakın şirket ve yayın markasıyla, Türkiye ekonomisine katkı vermeye devam eden Albayrak Grubu’nun İnsan Kaynakları üst düzey yöneticisi “2022 yılının En Beğenilen Liderleri” arasında yerini aldı.

Albayrak İK'dan büyük başarı: Bu yıl da ’İnsana Saygı’ ödülünün sahibi oldu

"Değişimin öncüsü olmayı hedefliyoruz"

Alınan ödül hakkında açıklamalarda bulunan Hüseyin Yavuztürk, "Aldığımız ödülün arkasında hiç şüphesiz insanı bir kaynak değil kıymet olarak gören düşüncenin çabaları yer almaktadır. Biz değişime ayak uydurmak yerine dönüşümün öncüsü olabilmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, her gün daha büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yavuztürk, "Çalışma arkadaşlarımızın iş hayatını kolaylaştırmak, kurum kültürümüzü tüm paydaşlara aşılamak ve birlikte uygulamak için sürekli çalışıyor ve yenilikçi projeler üretmeye gayret gösteriyoruz. Küreselleşmenin ve dijital dönüşümün hızla ilerlediği bu dönemde, insan kıymetini etkin kullanabilmek, değişimin öncüsü olmak, iş süreçleriyle ilgili gelecek trendlerini proaktif yaklaşımla önceden analiz edebilmek için, Grubumuzu ve çalışma arkadaşlarımızı geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Albayrak Medya 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri' ödülünün sahibi oldu

Albayrak Medya'ya çifte ödül