Altın fiyatlarında rekor: 14 Ekim bugün altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları 14 Ekim Perşembe gününe rekor artışla başladı. Özellikle geçtiğimiz akşam Merkez Bankası'nda yapılan görev değişikliği ve beraberinde dolar TL kurunda yaşanan yükselişin ardından gram altın fiyatları 525 liranın üzerini gördü. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim Perşembe güncel son dakika altın fiyatları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Ekim ayının ikinci haftasında altın fiyatları rekora koşuyor. Sabah saatlerinden itibaren araştırılan güncel altın fiyatı, yatırımcıların gündemini meşgul ediyor. Kapalıçarşı’da son durumu merak edenler, “Bugün gram, çeyrek altın ne kadar, yarım altın, cumhuriyet altını kaç TL?” diye araştırıyor. İşte 14 Ekim altın fiyatlarında son durum.

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 525,38

SATIŞ(TL) 525,48

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 850,00

SATIŞ(TL) 866,00

Altın fiyatları son zamanların rekorunu kırıyor: 13 Ekim altın fiyatlarında son durum

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.698,00

SATIŞ(TL) 1.731,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.394,00

SATIŞ(TL) 3.452,00

FOTOĞRAF 8
Bu da seyyar kuyumcu: Simit satar gibi altın bilezik satıyor
Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Pazarköy'de 40 yıldır seyyar olarak sarraflık yapan Ertuğrul Müftüoğlu, 2 defa silahlı soygun riski atlattı. Görenleri şaşkına çeviren seyyar sarraf düğün zamanı tanıdıklara veresiye altın sattığını belirterek, alacak defteri tuttuğunu söyledi.


FOTOĞRAF 8
Eskiden gariban yemeğiydi şimdi lüks hale geldi: Altın çağını yaşıyor
Eskiden gariban yemeği olan ancak son dönemde lüks hale giren şırdan, altın çağını yaşıyor. 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali öncesi şırdanda ürün bolluğu yaşanıyor.

FOTOĞRAF 12
Her gün evde bir gram altın elde ediyorlar: İki özel güvenlik görevlisi internetten öğrendi
Antalya'da Cemil Şahin ve Haluk Arlı, evlerinde elektronik atıklardan altın, gümüş, paladyum ve bakır elde ediyor. Elektronik atıklardaki metalleri ayrıştırıp, sıvı haline getiren ikili, her gün en az bir gram altın elde ediyor.