Emeklilerin maaş farklarının ne zaman yatacağı belli oldu

Emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Haber Merkezi Diğer
Arşiv

Memur maaşlarına uygulanacak toplu sözleşme zammı yüzde 7,5'e yükseltildi. 2,5 puanlık fark için memur ve memur emeklisine fark ödemesi yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı ocak ayı zam farklarının ödenmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Fark 27 Ocak'ta ödenecek

Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.

FOTOĞRAF 23
SSK SGK Bağkur, 4C’lilere ek 3.000 TL: Maaşlar hızla artıyor, aylık emekli hesabına yatacak
Emeklileri ilgilendiren haber duyuruldu. 2022 senesine girdiğimizden beri emeklilere ödenecek promosyon miktarları merak ediliyordu. Bu amaçla gözler bankaların açıkladığı kampanyalara çevrildi. Promosyon ödemelerini 3 bin liraya çıkaran bankalar da var, arkadaşını getiren emekliye 250 lira ödeyen de. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte banka banka 2022 promosyon bankaları...


FOTOĞRAF 13
Memura emekliye zam farkı: Maaşlar ne zaman ödenecek, kim ne kadar alacak?
Maaş farkı gelişmeleri araştırılmaya devam ediliyor. Memur ve emekli maaşı zammı geçtiğimiz günlerde belli oldu. Zam oranlarının açıklanmasıyla memur maaşı zam farkı ve emekli maaşı zam farkının yatırılacağı tarih merak konusu. "Maaş farkı ne zaman yatacak 2022? SSK Bağkur Zam farkları yattı mı, emekli maaş farkları ne zaman ödenecek, ayın kaçında? Kim ne kadar alacak?" sorularının cevapları merak ediliyor. Konu ile ilgili merak edilen detaylar...