Hürriyet Gazetesi arsasını içindeki hangar tarzı binalarla Baykar'a sattı

Baykar, Hürriyet Gazetesi'nin Esenyurt’taki eski matbaasının arsasını ve üzerindeki binaları satın aldığını duyurdu. KAP'a açıklama yapan Baykar, İstanbul Hadımköy'de bulunan söz konusu fabrika tesisi, üretim ve depolama alanı gibi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanılacağını söyledi.

Baykar Hürriyet gazetesinin matbaasını satın aldı

Baykar'dan Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ'ye ait fabrika tesislerinin satın alımına ilişkin ilk açıklama geldi.Baykar tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirime dair açıklamamızdır.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'ye ait İstanbul Hadımköy'deki mevcut üretim alanımızın yakınında bulunan fabrika tesisleri, Baykar'ın insansız hava aracı üretim alanının genişleme ihtiyacı çerçevesinde ihracattan elde ettiğimiz gelirlerimiz kullanılarak öz kaynaklarımızla satın alınmıştır.

İstanbul Hadımköy'de bulunan söz konusu fabrika tesisi, üretim ve depolama alanı gibi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanılacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

EKONOMİ
Baykar Mühendisi Burak Özbek: KEMANKEŞ milli SİHA'ların taarruzu gücünü bir üst seviyeye çıkaracak

EKONOMİ
Baykar ve Aselsan'dan nokta atışı

GÜNDEM
Baykar ve Aselsan'dan nokta atışı

GÜNDEM
Baykar üç noktada aşevi kuracak