15 Temmuz treni yollarda

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünün iş birliğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temasıyla giydirilen yüksek hızlı tren (YHT), bu yılki ilk seferi için Ankara YHT Garı’ndan hareket etti.

Muhammed Kurtar Yeni Şafak
15 Temmuz treni

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünün iş birliğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temasıyla giydirilen yüksek hızlı tren (YHT), bu yılki ilk seferi için Ankara YHT Garı’ndan hareket etti. Trenin üzerinde “Ay yıldız uğruna Türkiye aşkına” ifadelerine yer verildi. Dış giydirmesi yapılan YHT seti, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü görselleriyle Ankara-İstanbul-Konya arasında 2 ay boyunca hizmet verecek. Toplam 411 kişilik kapasiteye sahip CAF YHT seti, bu süre boyunca 56 bin kilometrelik yol kat edecek, yaklaşık 60 bin yolcu taşınacak.

FOTOĞRAF 11
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni Ankara'dan İstanbul’a uğurlandı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) iş birliğinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz görseli ile giydirilmiş yüksek hızlı tren (YHT) Ankara YHT Garı'ndan İstanbul'a yola çıktı.