3 yıl sonra itiraf etti: Eşimi öldürüp araziye gömdüm

Artvin'de herkesi şoke eden bir olay meydana geldi. 3 yıllık evli olduğu eşiyle aralarında çıkan tartışma sebebiyle boğarak öldüren adam, olay sonrası cesedi battaniyeye sarıp boş bir araziye gömdü. 3 yıl sonra suçunu itiraf edip jandarmaya teslim olan adamın söylemiş olduğu alanda, ekipler bir kadın cesedine ulaştı.

Haber Merkezi Diğer
​3 yıl son itiraf etti: Eşimi öldürüp araziye gömdüm.

2019 mayıs ayında Artvin'in Ardanuç ilçesine çalışmak için gelen F.K. ve eşi Sinem K.'yı kıskançlık sebebiyle çıkan tartışma sebebiyle boğarak öldürdü daha sonra Sinem K.'nın cesedini battaniyeye sarıp boş bir araziye gömdü. Olay sonrası F.K. Artvin'den taşınarak İzmir'e yerleşti.

3 yıl sonra itiraf etti

3 yıl geçtikten sonra güvenlik güçlerine teslim olan F.K. suçunu itiraf etti. Eşini gömdüğü yeri göstermek için jandarma eşliğinde Artvin’in Ardanuç ilçesine getirilen katil zanlısı eşin gösterdiği yerde yapılan inceleme sonucu talihsiz kadının cesedine ulaşıldı.

DNA testi yapılacak

Artvin Cumhuriyet Savcılığı gözetiminde olan ceset DNA testi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

FOTOĞRAF 7
İstanbul'da akılalmaz cinayet: 'Kız arkadaşım Instagram'da seni neden aratmış' tartışması
Bayrampaşa'da, Instagram hesabını incelediği kız arkadaşının, kadın kuaförlüğü yapan Nabi B.'nin ismini arama sekmesinden arattığını fark eden Yasin Semih Demirok (23) kıskançlık krizine girdi. Mesajlaşarak tartışmaya giren ikilinin buluşmasında iddiaya göre Nabi B., Yasin Semir Demirok'u silahla göğsünden vurarak öldürdü. Polis, cinayetin ardından kaçarak ortadan kaybolan Nabi B.'yi arıyor.

FOTOĞRAF 17
İstanbul’da kan donduran cinayet: Babası bıçaklanarak ölü bulunan genç gözaltında
Beyoğlu'nda 60 yaşındaki bir adam yaşadığı evde bıçaklanarak ölmüş halde bulundu. Babasının öldüğünü 2 saat sonra ihbar eden ve uyuşturucu kullanması nedeniyle babasıyla kavga ettiği öğrenilen oğlu ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayın cinayet olduğu şüphesi üzerinde duruyor.

Otel odasında elleri ve kolları bağlı kadın cesedi bulundu