Antalya'da iki aile arasında silah ve bıçaklı kavga: 11 kişi hastanelik oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde iki aile arasında kavga çıktı. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi AA
Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan kavgada 11 kişi yaralandı.

Şekerhane Mahallesi'nde, aralarında husumet olduğu iddia edilen iki ailenin üyelerinin tartışması kavgaya dönüştü.

Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 11 kişi yaralandı.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF 10
DEAŞ'a şafak operasyonu: Kapılar koçbaşları ile kırılıp yedi kişi gözaltına alındı
Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri şafak vakti terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda özel harekat polislerinin kapılarını koçbaşları ile kırdığı evlerdeki yabancı uyruklu 7 şüpheli gözaltına alındı.

FOTOĞRAF 5
İstanbullular dikkat: Kadıköy-Tavşantepe metro hattında arıza
Anadolu yakasının önemli ulaşım ağlarından Kadıköy-Tavşantepe Metro hattında teknik arıza yaşandığı bildirildi. Arıza nedeniyle seferler yapılamazken, metroyu kullanmak için istasyonlara gelenler geri döndü. Duran seferler, 50 dakika süren aksaklığın ardından arızanın giderilmesiyle normale döndü.

FOTOĞRAF 12
Antalya’da tutulan 100 kiloluk dev balık şaşkına çevirdi, tekneyi bir saat sürükledi: 'Abi efsane, efsane'
Antalya'da üç amatör balıkçının oltayla yakaladığı 100 kilogramlık orkinos, balıkçıları 1 saat sürükledikten sonra 2 saat süren mücadelenin ardından tekneye güçlükle alındı. Oltayla balığı güçlükle çeken ve bir anda karşılarında dev balık gören balıkçıların, “Abi efsane, efsane. Maşallah maşallah” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.