Aslı Baykal'dan çarpıcı Altılı Masa yorumu: En delikanlı Saadet Partisi'nin tabanı çıktı

Altılı Masa'yı sık sık eleştiren Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Altılı Masa'yı yerden yere vurdu. Baykal, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili övgü dolu sözler sarf ederek, "Kılıçdaroğlu'nun çoklu ittifak bloku türlü vaatlerle, kendinden başka aday çıkmasını önlemeye çalışıyor. İyi ki Erdoğan var da demokrasimizi yaşatabileceğiz" demişti. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Baykal "En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus'' ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan 6'lı Masa'ya eleştiri.

Türkiye, 2023 yılında yapılacak seçimlere adım adım ilerliyor. Seçime 2 aylık bir süre kalmışken siyasi partiler çalışmalarına hız vermiş durumda. 14 Mayıs olarak belirlenen seçim gününe kısa bir süre kalmışken Millet İttifakı sessizliğini bozdu. Bir yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkaracağı adayı belirleyemeyen 6'lı masa, geçtiğimiz günlerde beklenen açıklamayı yaptı.

'Makyajlar dökülüyor'

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan da Altılı Masa'yı eleştiren paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Baykal sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında ''En delikanlı Saadet Partisinin tabanı, gövdesi çıktı. Başka herkes sus pus. Gene de bu anlamsız ittifakın yalnızca tepede ve göz boyamaya yönelik olduğu, 2 parti arasındaki gerçek ittifakı maskelediği yavaş yavaş ortaya çıkıyor, makyajlar dökülüyor.'' ifadelerine yer verdi.


Baykal, paylaşımının devamında Altılı Masa'nın kararına karşı çıkan Haymana Mutabakatı'nın yaptığı açıklamaya yer verdi.

''Saadet partisinin tabanını, gövdesini oluşturanlar; ‘Davamız kazanacağız avuntusuyla 3-5 vekilliğe peşkeş çekilmiştir’ dedi ve Saadet Partisi yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına onay vermesi ile ilgili kararını tanımadığını kamuoyuna duyurdu.''





Baykal'ın kızı Kılıçdaroğlu'na karşı uyardı: Başkan seçilirse Akşener'i yetkisizleştirir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa için 'at pazarlığı' benzetmesi

Milli Görüş kendi yolunu belirleyecek