Bankaya götürdüğü paralar rüzgarla savruldu : Yardımına vatandaşlar koştu

Kırıkkale'de bankaya yatırmaya götürdüğü paralar rüzgarın etkisiyle caddeye savrulan kişinin yardımına vatandaşlar koştu. Etrafa dağılan 8 bin TL değerindeki banknotlar, çevredekiler tarafından toplanıp, sahibine teslim edildi.

Haber Merkezi DHA
Kırıkkale

Olay, Kırıkkale kent merkezindeki Zafer Caddesi Kızılkanat İş Merkezi önünde meydana geldi. İş yerinden çıkıp, bankaya para yatırmaya giden ve ismi öğrenilemeyen kişi, elindeki 8 bin TL'yi düşürdü. Rüzgarın etkisiyle banknotlar, caddeye savruldu.

Banknotları vatandaşlar topladı

Çevredekiler, uçan banknotları yakalamak için seferber oldu. Bazı kişiler, banknotları yerden ve havada savrulurken toplarken, bazıları da uçmasın, diye üzerine bastı. Eksiksiz toplanan 8 bin TL, sahibine teslim edildi. Paraların toplanma anı ise iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Dolmuştaki kadının koluna yorgun mermi isabet etti

FOTOĞRAF 10
Domatesler ihracat için güneşe serildi: 7 ülkeye gönderilecek
Kırıkkale'de yetişen ve güneşte kurutmaya bırakılan domatesler 7 ülkeye ihraç edilecek. Yahşihan Belediyesi tarafından çiftçilerden satın alınan domatesler, kamyon veya traktörlerle tarlalara getiriliyor. Tarım işçileri tarafından örtülerin üzerine sıralanan domatesler, bir hafta güneş altında bekletilerek kurutuluyor.