BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu.
"Hangi çevrelerden dışarıdan devreye girdi?"
Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'na dönüşüyle ilgili de şunları kaydetti:
"Masayı terk etmişti ama daha sonra hangi akıl, üst akıl, alt akıl, yan akıl, orta akıl, hangi akıl devreye girdi, hangi çevrelerden dışarıdan devreye girdi, kimler kulağına ne fısıldadı, parti içi istişareler dünkü izlediğimiz kadarıyla masaya dönmemesini söylüyordu. Yani il başkanları ile yaptığı toplantıda Meral Hanım'a tam destek çıktı, ona aday olarak görmek istedikleri açıklandı yapılan toplantıda Meral Hanım'a tam destek çıktı. Efendim işte Başkanlık Divanı, merkez yönetimde yapılan toplantıda tam destek çıktı, parti içinde bu kadar güçlü destek varken acaba hangi güçler devreye girdi de hangi çevreler devreye girdi de Meral Hanım, efendim işte 2 belediye başkanının Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapılması şartıyla masaya döndü."
Destici'den Kılıçdaroğlu'na tepki: 'U' dönüşü yapmasını istediler
Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren ilk seferini yaptı: Mayıs sonuna kadar ücretsiz
Temelini Akşener atmıştı: Ortadan kayboldu
İYİ Parti'nin önceliklerinden vazgeçtiğini söyleyen CHP'li Sezgin Tanrıkulu'dan HDP açıklaması: Ortak metnimiz örtüşüyor
Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e ve partisine çok sert sözler: Operasyon merkezi olduğunuz açık
Kazanmak için Meclis’i feda etti
CHP, İYİ Parti’nin eridiğini gördü
Maskelerinizi düşürürüm