Beyoğlu'nda otelde yangın paniği: Müşteriler tahliye edildi

Beyoğlu'nda bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın kısa sürede söndürüldü. Otelde kalan yabancı müşteriler itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Otelde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, saat 00.30 sıralarında Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Nefti Sokak'ta bulunan 5 katlı otelin giriş katında çıktı. Binadan duman çıktığını gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/15/07/20/resized_3d5d3-132d3d8ba5ede56ed56642d6064b6833.jpg

MÜŞTERİLER TAHLİYE EDİLDİ

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangının bir odada bulunan yatağın henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almasından dolayı çıktığı belirlendi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/03/15/07/20/resized_50122-8938b2cfb748b77057768be1323d4ef9.jpg

Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Otelde kalan yabancı müşteriler itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Dumandan etkilenen bazı otel müşterilerine ambulanslarda oksijen tedavisi uygulandı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

HAYAT
Ocakta unutulan patates kızartması mutfağı yaktı

GÜNDEM
İzmir’de korkunç olay: Karısı ve kızı içerideyken evi ateşe verdi

GÜNDEM
Çocuklarını göstermiyor diye eşiyle kaynanasına kızdı: Kendi minibüsünü cayır cayır yaktı