CHP'li belediyeden yeni icraat: Sokak köpeğinin heykelini dikip kurdele kestiler

Heykel için harcanan bütçelerde oldukça bonkör davranan CHP'li belediyeler, bu faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. CHP'li Şişli Belediyesi Teşvikiye Mahallesi'ne adı Tommy olduğu öğrenilen bir sokak köpeğinin heykelini dikti. Heykelin açılışı törenle yapıldı.

Haber Merkezi Diğer
CHP'li Şişli Belediyesi sokak köpeğinin heykelini dikip kurdele kesti

CHP'li belediyeler heykellerine her gün bir yenisini daha ekliyor. Son olarak Şişli Belediyesi, Teşvikiye Mahallesi'nde bir heykel açılışı yaptı. Birçok mahallelinin katılım sağladığı törende adı Tommy olduğu öğrenilen bir sokak köpeğinin heykelinin açılışı yapıldı.

Sokak köpeğinin heykelini dikip kurdele kestiler

10 Mart'ta hayatını kaybeden sokak köpeği Tommy'nin heykelini yapan belediye, açılışta kurdele kesmeyi de ihmal etmedi.

Açılış törenine, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Başkan Keskin son olarak, törene katılan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

CHP'li belediyeden yeni icraat: Sokak köpeğinin heykelini dikip kurdele kestiler
CHP'li Şişli Belediyesi 10 Mart'ta hayatını kaybeden sokak köpeği Tommy'nin heykelini dikti. Heykel açılışında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de bulundu.

FOTOĞRAF 7
CHP'li belediyeler heykel yarışına girdi: Bir günde iki heykel açılışı yaptılar
En büyük icraatleri heykel dikmek olan CHP'li belediyeler adeta yarışa girdi. İzmir ve Aydın'da peş peşe yapılan açılışlarla, vatandaşlara iki heykel kazandırıldı. Kuşadasın'da Güzelçamlı Mahallesi'ndeki Sabahattin Ali Sokak'ta yürüttüğü yayalaştırma çalışmasını tamamladı. Çalışmalar kapsamında sokak, ilk olarak motorlu araç trafiğine kapatıldı. CHP'li Karşıyaka Belediyesi de ilçede Bekir Coşkun adındaki parka, yazarın heykelini koyarak açılış gerçekleştirdi.

CHP'li Belediye Başkanı Aras'ın heykel mutluluğu: Paralar bunlar için harcanacak
Bodrum Belediyesinin CHP'li Başkanı Ahmet Aras, heykel açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Bu heykeli yapmak için 2 yıldır uğraşıyoruz bugünden yarına olmuyor bu işler. Uzun bir çalışmanın eseridir bu. Para bir amaç değildir araçtır. Paralar bunlar için harcanacak' ifadelerini kullandı.

CHP'li belediye yine heykel