CHP'yi karıştıran '950 TL'lik iddiada yeni perde: Ajanstan tartışmaları alevlendirecek açıklama geldi

Özgür Özel'in eleştirilerin odağındaki yeni parti hamlesi sonrası gözlerin çevrildiği CHP'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı programa cast ajanslarından para karşılığı figüran getirildiği iddia edilmişti. CHP yönetiminden 'komplo' tepkisi gelirken tartışmaların odağındaki Merss Ajans'tan gerilimi daha da artıracak bir açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu partisinin üye katılım törenine katıldı.

Özgür Özel'in büyük bir parça kopararak terk ettiği CHP'de sular durulmuyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kemal Kılıçdadoğlu’nun katıldığı rozet törenine cast ajansının 950 TL’ye seyirci gönderdiği iddia edildi.

Gürsel Tekin: Komplo kuruldu

İddialara tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Bize komplo kuruldu." dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı şikayet üzerinde soruşturma başlattı. Bir Cast ajansı, etkinlik için açıkladı.

"Destek verdik para almadık"

Merss Production isimli bir şirket, iddialar üzerine açıklama yaparak törene destek verdiğini ancak para almadığını ileri sürdü.

Ajansın açıklamasında

denildi.