Cumhurbaşkanı Erdoğan Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının yıl dönümünde oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Haber Merkezi Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Furkan Yazıcıoğlu'nu kabul etti.

Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti." ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 12'nci yılı dolayısıyla mesaj da yayımlamış, "Milletimiz, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu, ülkemizin birlik ve beraberliği için bedel ödediği mücadelesi, milli iradeye leke sürdürmeyen tavizsiz duruşu, örnek şahsiyeti, cesareti, yiğitliği ve samimiyeti ile her daim hatırlayacaktır. Türkiye aşığı Muhsin Yazıcıoğlu'na bir kez daha Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, Büyük Birlik Partisi camiasına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yazıcıoğlu mesajı: Vatan ve millet sevdalısı bir dava adamı

FOTOĞRAF 24
Vatan ve millet sevdalısıydı: Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 12 yıl geçti
Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vatan ve millet sevgisiyle, ilkeli duruşuyla Türk siyasi hayatında iz bırakan liderlerden biri oldu- Yazıcıoğlu'nun ismi, memleketi Sivas başta olmak üzere birçok şehirdeki okul, park ve caddelerde yaşatılıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12'nci yıl dönümünde anılıyor
Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 yılında helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 12'nci yıl dönümünde anılıyor.

Çok genç yaşta siyasete atılan, darbe döneminde yaşadıklarına rağmen devletine küsmeyen, her dönem millet iradesinin yanında yer alan duruşuyla dikkati çeken Muhsin Yazıcıoğlu'nun, vefatının üzerinden 12 yıl geçti. Ölümünün ardından Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi Sivas başta olmak üzere Anadolu'nun birçok şehri ile Pakistan gibi dost ve kardeş ülkelerde cami, cadde, park, okul ve vakıflara verilerek yaşatılıyor. Vatan ve millet sevgisiyle, ilkeli duruşuyla Türk siyasi hayatında iz bırakan liderlerden biri olan Muhsin Yazıcıoğlu, siyasetçi kimliğinin yanı sıra şiire tutkusuyla da biliniyordu.