Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 zam: AK Parti ve MHP 'Ret' oyu verdi

CHP'li belediyelerden vatandaşın belini büken bir zam haberi daha geldi. CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde suya fahiş zam yapıldı. AK Parti ve MHP'nin 'Ret' oyu verdiği oylamada zam kararı kabul edildi.

Haber Merkezi AA
Eskişehir'de şebeke suyuna yüzde 40 zam yapıldı.

ESKİ Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda ESKİ'nin şebeke suyuna yüzde 40 zam yapılması teklifi oylamaya sunuldu. AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin ret oyu verdiği zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Zam uygulamasının yarından itibaren geçerli olacağı bildirildi.

CHP'li başkan 'kapalı görmek hoşuma gitmedi' diyerek şarkıcı Gülşen'in üzerindeki şalı aldı
Şarkıcı Gülşen, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde konser verdi. Sahneye çıkan CHP'li Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 'Hiç hoşuma gitmedi, Gülşen'i kapalı görmeye alışık değiliz' diyerek omzundaki şalı aldı. O anlar sosyal medyada paylaşılınca Posbıyık'a da tepkiler çığ gibi büyüdü.

Emekli vatandaştan CHP'li Faik Öztrak'a tepki: Türkiye'yi satmayın
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı'ndaki heyet, Elazığ'daki tarihi Kapalıçarşı'da esnafı ziyaret etti. Bu sırada Öztrak'ın yanına giden emekli bir kadın, 'Zamanında hastanede yatarken bir ilaç bulamıyordum. Şimdi eşim 40 gündür hastanede yatıyor. Aynı 5 yıldızlı otel gibi, yemeği, bakımı, her şeyi var. Niye ortalığı birbirine katıyorsunuz?' dedi.

CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'den engelli yolu yorumu: Her yol bitti engelli kaldı
CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kentte yapılan kaldırımları incelerken engelli yollarını soran vatandaşa: 'Her yol bitti, engelli kaldı. Biz engellilerin elinden tutar götürürüz' dedi.

O anları kaydeden bir vatandaş, sosyal medyada paylaşınca CHP'li başkana tepkiler çığ gibi büyüdü.