FETÖ’nün Kara Kuvvetleri yapılanmasına dört ilde eş zamanlı operasyon: Dokuz kişi yakalandı

Ankara polisi, Ankara merkezli 4 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem (kara kuvvetleri) yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Haklarında yakalama kararı olan 12 şüpheliden 9’u yakalandı.

Haber Merkezi İHA
Foto/arşiv

Ankara Emniyet Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem (Kara Kuvvetleri) yapılanmasında faaliyet gösteren, haklarında etkin pişmanlıktan yararlanan örgüt mensuplarının beyan/teşhiste bulunduğu ve örgütün mahrem alanda kullandığı haberleşme yöntemlerinden olan büfelerden periyodik/ardışık aranma kayıtları analiz çalışmaları neticesinde tespit edilen 12 şüpheliye (1 mahrem sorumlu, 1 aktif yarbay, 1 aktif üsteğmen, 2 emekli albay, 2 ihraç subay, 2 eski askeri öğrenci ve sivil şahıslar) yönelik planlı ve eşzamanlı olarak Ankara merkezli 4 ilde operasyon gerçekleştirildi.

Düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı.
Firari şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışmalara devam edildiği bildirildi.

Sivas'ta düzensiz göçmenleri taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü 27 yaralı
Sivas'ın Gürün ilçesinde otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre, 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Geri gönderme merkezine götürülen düzensiz göçmenleri taşıdığı belirtilen, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen otobüs, Malatya-Kayseri kara yolu Mazıkıran mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 3 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.

FOTOĞRAF 13
TEM'de akılalmaz kaza: Şakalaşırken motosiklet düşen iki kişi ağır yaralandı
TEM Otoyolu, Gaziosmanpaşa mevkiinde seyir halinde olan iki motosiklet, sürücülerinin şakalaşma maksadıyla birbirlerine tekme savurmasının üzerine kaza yaptı. Kazada iki kişi ağır yaralandı

İstanbul Valiliği sınır dışı edilen göçmen sayısını açıkladı