Habertürk burnundan operasyon geçiren CHP'li Özgür Özel'in TBMM'deki kavgada yaralandığını öne sürdü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in bugün TBMM'de yaptığı açıklamaları okuyucularıyla paylaşan Habertürk, büyük bir algı operasyonuna imza attı. Kurum, pazartesi günü başlayan bütçe görüşmeleri öncesinde burnundan operasyon geçiren Özel'in, 'TBMM'de yaşanan kavgada burnundan yaralandığını' öne sürdü.

Haber Merkezi Yeni Şafak
​Habertürk burnundan operasyon geçiren CHP'li Özgür Özel'in TBMM'deki kavgada yaralandığını öne sürdü

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de devam eden 2022 yılı bütçe görüşmelerine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları okuyucularıyla paylaşan Habertürk, büyük bir algı operasyonuna imza atarak bütçe görüşmeleri öncesinde burnundan operasyon geçiren Özel'in TBMM'de yaşanan kavgada burnundan yaralandığını öne sürdü.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ BAŞLAMADAN ÖNCE DE BURNU BANTLIYDI

Özgür Özel, bütçe görüşmelerinin başladığı 6 Aralık 2021 Pazartesi günü öncesinde de benzer şekilde kameraların karşısında yer almıştı.

Özel, burnundaki bandajın geçirdiği bir ameliyat nedeniyle olduğunu ifade etmişti.

CHP’li Özgür Özel yalanlanan 'ASELSAN BAE'ye satılacak' iddiasında ısrarcı: Şu ana kadar bir yalanlama duymadım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ASELSAN'ın BAE'ye satılacağı iddiasında bulunmuştu. ASELSAN tarafından “Hiçbir gerçeklik payı taşımıyor. Gerçek dışı iddialara ve bu iddiaları kaynak göstererek yapılan haber ve paylaşımlara karşı tüm hukuki haklarımız saklıdır” ifadeleriyle kesin bir şekilde yalanlanan bu iddiayı, muhalefet partisi temsilcileri organize bir şekilde sürdürüyor. Meclis'te basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ASELSAN'ın açıklamasını görmezden gelerek “Ben şu ana kadar bir yalanlama duymadım. ASELSAN ve HAVELSAN'ın bir kısmı BAE'ye satılabilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Özgür Özel'e: Kasetle gelmediğimiz doğrudur
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a yönelik 'hadsiz atanmış' ifadesi tepki çekti. Konuyla ilgili söz isteyerek açıklama yapan Oktay, 'Cesaretimizin nerden geldiğini soruyorlar, söyleyelim; biz Allah'a inanırız. Cesaretimizi inancımızdan alıyoruz. Buraya nasıl geldiğimizi soruyorlar. Anayasaya uygun olarak buradayız. Kasetle gelmediğimiz doğrudur.' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'i karıştıran el hareketi: Oturuma ara verildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Bütçe Görüşmeleri için söz aldığı kürsüde, AK Parti sıralarına el hareketi yaptı. Ahlak dışı hareket sonrası, AK Parti'li vekillerden tepki gecikmedi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, görüntülerin incelenmesi için oturuma ara verdi.