Halk TV muhabirinden afet bölgesinde provokasyon: Vatandaşı hükümet aleyhinde konuşması için yönlendirmeye çalıştı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından vatandaşların yaraları sarılmaya çalışılırken afet bölgesinde bulunan Halk TV muhabiri, provokasyona soyundu. Hatay'da bir depremzede ile röportaj yapan muhabir, "Büyük bir sıkıntı var" ifadeleriyle vatandaşı yönlendirmeye çalıştı. Depremden sonra yardımların hemen yetiştiğini ifade eden depremzede ise "Afet zamanında biz bakmayacağız buna. Biz birbirimize yardımcı olacağız. Olaya siyasi yaklaşmayın. Allah devletimize zeval vermesin ilk günden yetiştiler." dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Halk TV muhabiri, depremzedeyi hükümet aleyhinde konuşması için yönlendirmeye çalıştı.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tek yürek oldu. Yaşanan yıkıcı depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken afet bölgesinde bulunan Halk TV muhabiri, provokasyona soyundu.

Depremin ağır hasar verdiği Hatay'da bir depremzede ile röportaj yapan Halk TV muhabiri, hükümet aleyhinde olumsuz ifadeler kullanarak vatandaşı yönlendirmeye çalıştı.

HALK TV MUHABİRİ DEPREM BÖLGESİNDE HÜKÜMETİ HEDEF ALDI

Depremzede vatandaş, "Büyük bir sıkıntı var aslında şöyle fotoğrafa baktığımız zaman." ifadeleriyle hükümeti hedef gösteren Halk TV muhabirine şu sözlerle cevap verdi:

"Depremden sonra bir sıkıntı yok aslında. Allah devletimize zeval vermesin yetiştiler. İlk günden, ilk saatten beri yetiştiler.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ: SİYASİ YAKLAŞMAYIN

Afet zamanında biz bakmayacağız buna. Biz birbirimize yardımcı olacağız. Ben kızımı enkaz altından çıkardım köylere erzak taşıyorum.

Ben size şunu söyleyeyim; Olaya siyasi yaklaşmayın. Lütfen rica ediyorum. Bütün ülke yasta, bütün dünya yardım ediyor. Benim 15 tane cenazem var."


Halk TV muhabiri vatandaşı eleştiriye yönlendirmeye çalıştı



Deprem üzerinden siyasi şov: HDP'li Buldan devleti suçladı Kılıçdaroğlu destek çıktı


HDP'li Buldan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde yapılan çalışmaları görmezden geldi