Hastane randevusundan dönerken uyuşturucu ile yakalandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir kişi pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Antalya’daki hastane randevusundan dönerken uyuşturucu ile yakalandı. Ekiplerin yaptığı aramada, 57 gram eroin ile 2 gram kokain ele geçirilirken, H.G. gözaltına alındı.

Haber Merkezi İHA
H.G. nöbetçi mahkemeye çıkarılarak tutuklandı. ​

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Seydişehir Antalya yolu üzerinde, Antalya’daki hastane randevusundan dönen H.G. (36) idaresindeki 42 ADK 524 plakalı otomobili durdurarak, araçta arama yaptı.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ekiplerin yaptığı aramada 57 gram eroin ile 2 gram kokain ele geçirilirken, H.G. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bildiler: Apartman boşluğunda uyuşturucu kullanırken yakalandılar

Kısıtlamada uyuşturucuyla yakalandı: Bağımlıyım uyuşturucu içmek için çıktım

FOTOĞRAF 15
Uyuşturucu ile yakalanan zanlıdan 'Pes' dedirten sözler: Yasaklar ne için var, çiğnenmek için!
Bursa'da kısıtlama sebebiyle oluşturulan polis noktasında durdurulan araçtan 150 gram esrar maddesi çıkarken, 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheliler “uyuşturucu yok ekmek var” diye tepki gösterirken sokağa çıkma kısıtlamasının hatırlatılması üzerine "Yasaklar ne için var, çiğnenmek için" dedi.