Hatay'da sağanak etkili oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerleri su altında kaldı. Sabah saatlerinde ilçede etkili olan sağanak nedeniyle Sahil Atatürk Bulvarı başta olmak üzere İskenderun-Adana kara yolunun şehir merkezinden geçen kısımları su altında kaldı.

Haber Merkezi DHA
Hatay

Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerleri su altında kaldı.
Sabah saatlerinde ilçede etkili olan sağanak nedeniyle Sahil Atatürk Bulvarı başta olmak üzere İskenderun-Adana kara yolunun şehir merkezinden geçen kısımları su altında kaldı. Bazı ev ve iş yerleri de yağıştan olumsuz etkilendi. İskenderun'da yağmurun dinmesiyle su tahliye çalışmaları başladı ve trafik akışı normale döndü.

FOTOĞRAF 19
Meteoroloji saat verip uyardı: Sıcaklıklar düşüyor sağanak yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre sıcaklıklar ülkeyi terk diyor. Karadeniz, İç Anadolu'nun ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile batı ve doğu Akdeniz gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Meteoroloji yağış için saat verdi. İşte ülke genelinde il il hava durumu..

Serin ve yağışlı hava geliyor: Yeni haftada tüm yurtta etkisini gösterecek

Hatay'da sağanak etkili oldu
Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerleri su altında kaldı. Sabah saatlerinde ilçede etkili olan sağanak nedeniyle Sahil Atatürk Bulvarı başta olmak üzere İskenderun-Adana kara yolunun şehir merkezinden geçen kısımları su altında kaldı. Bazı ev ve iş yerleri de yağıştan olumsuz etkilendi. İskenderun'da yağmurun dinmesiyle su tahliye çalışmaları başladı ve trafik akışı normale döndü.