Hatay'daki zeytinlik yangını kontrol altına alındı

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki zeytinlik ve kamışlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına jandarma ve polis ekipleri ile vatandaşlar da destek verdi.

Haber Merkezi AA
Bölgede soğutma işlemleri sürüyor.

Mağaracık Mahallesi'nin Kum Tepe mevkisindeki zeytinlik ve kamışlık alanda dün akşam saatlerinde çıkan yangın, gece boyunca sürdü.

Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Söndürme çalışmalarına jandarma ve polis ekipleri ile vatandaşlar da destek verdi.

Bölgede soğutma işlemleri sürüyor.

FOTOĞRAF 19
Türkiye'nin 82'nci ili ortaya çıktı: Dağların arasında gizli yerini çok az kişi biliyor
81 ili ve birbirinden güzel coğrafi özellikleriyle dünyanın en çok konuşulan ülkelerinden biri olan Türkiye'ye yeni bir il daha eklendi. Dağların arasında gizli olan bu yer bölge halkı olarak Türkiye'nin 82'nci ili olarak adlandırılıyor ve yerini çok az kişi biliyor. Ayrıntılar haberimizde...

FOTOĞRAF 24
İzmir depreminin yaraları sarılıyor: 3 bin 657 konut daha teslim için gün sayıyor
İzmir'de 6.6'lık depremin ardından 5061 konut inşaatının ihalesinin yapıldığını belirten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Uygulama Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, "Mansuroğlu, Manavkuyu ve Salhane mahallelerimizde toplamda 1404 konut ile 289 iş yerimizin teslim işlemlerini gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamını depremzede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAF 16
Su altında kalacak Yusufeli'de yeni ‘villa köy’lere göç
Artvin'de, baraj inşaatıyla birlikte merkez ile 7 köyün sular altında kalacağı Yusufeli ilçesinde, 10 bin kişinin yeni yerleşim alanlarına büyük göçü sürüyor. Yeni yerleşim yerinde kamu binaları ve konutların ardından köy halkı da 'villa köy' benzetmesi yaptığı, dağ eteklerindeki yeni köylerinde yöresel mimariyle yapılan 2 katlı villa tipi evlerine taşınıyor.