Hayalet imam böceğe takıldı

FETÖ’nün üst düzey isimlerinden biri olan Necdet İçel’in özel sohbetlerinde yaptığı şok konuşmalar polis tarafından tespit edildi. Cemaatin 31 kişilik tavsiye ve istişare heyetinden bahseden İçel, dünya çapındaki cemaat organizasyonunu denetlediklerini anlatıyor. Yakın bir tarihte kaydedilen bu konuşmaya göre bu heyette Şerif Ali Tekalan, Mehmet Ali Şengül, İsmail Büyükçelebi, Suat Yıldırım gibi örgütün önde gelen isimleri bulunuyor. İzmir Merkez Vaiziyken 2014’te ABD’ye kaçan ve emeklilik dilekçesini avukatı aracılığıyla gönderen İçel bir başka konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Acilen ge....... gerekiyor” ifadesini de kullanıyor.

Cihat Arpacık Yeni Şafak
Paralel Devlet Yapılanması/Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey isimlerinden Ege Bölgesi imamı Necdet İçel'in, örgütün en önemli kurullarından olan tavsiye heyetiyle ilgili söylediği sözler İzmir'de Paralel Yapı soruşturması dosyasına girdi. İçel, bir arkadaşıyla yaptığı konuşmada cemaatin kilit noktalarından biri olan tavsiye heyetiyle ilgili bilgiler veriyor. İçel, Diyanet'e bağlı İzmir Merkez Vaizi'yken paralel yapı operasyonlarının sıklaşması üzerine ABD'ye kaçmış emeklilik dilekçesini de avukatı aracılığıyla göndermişti.

FETÖ'nün imamları: Tayyip Erdoğan ölmeli!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın acilen ölümünü isteyen hayalet imam, Fethullahçı Terör Örgütünü (FETÖ) yönetenleri de ifşa etti. Yeni Şafak'tan Cihat Arpacık'ın ulaştığı ses kayıtları gündeme damgasını vuracak cinsten.


'31 KİŞİ DÜNYAYI DOLAŞIYORUZ'

“Bizim işimiz daha üstte. Genel gördüklerimizi, tespitlerimizi kendi aramızda görüşürüz, M. A. H. (Ş.) bunları not eder sonra Hoca Efendi'nin teziyesinden geçer. Türkiye ve dünya çapındaki arkadaşlara söylenir onlar onları yaparlar" diyen İçel heyetle ilgili şunları söylüyor: “Hem yaş olarak eskiyiz hem hizmette eskiyiz. 31 kişiyiz tüm dünyayı dolaşıyoruz. Bizim grupta İ. Abi var A. Hoca var İ. B. var, Ş. A. T. var S. Y. var. Yani bizim heyet bu. Biz dünya çapında veya Türkiye çapında gördüklerimizi konuşuyoruz her ay, bunları süzgeçten geçiriyoruz, arkadaşlara tavsiye edelim mi etmeyelim mi genel kanaat.. Onları M. A. Hoca not alıyor sonra bir kısmını direk kendisi bir kısmını Hocaefendiye sorduktan sonra arkadaşlarımıza duyuruluyor. Bizim işimiz çok daha farklı."

ERDOĞAN'I HEDEF GÖSTERİYOR

FETÖ imamı Necdet İçel başka bir özel konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öldürülmesi gerektiğini söylüyor. Cemaatin Ege Bölgesi imam yardımcılarından Bilal Kod adlı B. Ö.'nün konuşmaları da polis tarafından tespit edildi. Geçmiş dönemde askeri okullara ve polis kolejlerine adam soktuğunu anlatan Ö.'nün Emniyet'in eline geçen konuşmaları şu şekilde: “Askeriye ve sivil yetiştirmeyle ilgili resmileri takip ediyordum. Bir de bölgeye bakıyordum. Düşünsene abi. Oralara hazırlıyordum bir de girenleri takip ediyordum, onlarla ilgileniyordum. O zaman aynıydı. Şimdi ayrı. 5-10 kişi yapıyor benim yaptığım işi, Askeri şeyi hepsini… Hem soktum hem girenlerle ilgilendim. Yapmadığım şey kalmadı. Bir adama 3-4 vazife yüklüyorduk."

İçel başka bir özel konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında IŞİD ile aynı fetvayı veriyor ve Erdoğan'ın ölmesi gerektiğini söylüyor: “Dine şimdi en çok zarar veren bu Tayyip'tir. İslamı perişan etti. Şu an İslam dinine en çok zarar veren bu adam. En kısa zamanda g.. gerekiyor.”

'BİLİYORSUN ÇOK OYUNLAR VAR'

"ABD yolu falan açıldı Allah'ın izniyle. Vazife önemli değil büyüğü-küçüğü de sırf hocayla görüşme şeyi olduğu için seviniyorum valla. Gideyim abi ya yıllardır görmedik. (Ege bölgesi imamlığı) hizmette gelebileceğim en şey nokta burası. Bunun ötesi B. Hoca var. B. Hoca'nın yerine geçmek zor. Biliyorsun arada çok oyunlar var. Direk Hocaefendiyle görüşen şahısla görüşüyorum daha ne olsun. Biz 10 kişiyiz B. Hoca'nın yardımcısıyız. Taa Afyon'daki öğretmenden buradaki arkadaş ilgileniyor düşün. Çok geniş bizim alanımız."

HİZMET'İ 100 KİŞİ İDARE EDİYOR

“Hizmet'te 100 kişilik bir heyet var Hizmet'i bunlar idare ediyor. Bütün istişareler fetvalar hep oradan çıkıyor. Bu 100 kişinin içinde N. Hoca var. Dünya çapında daha doğrusu. A. Abi falan var ya beraberler. Onlar da direkt Hocaefendi'ye bağlı. Bunlar Hizmet'in beyin takımı."

Avcı'yı ben hediye ettim



Bir başka sohbetinde cemaatin en tutarlı yazarının Gültekin Avcı olduğunu söyleyen Necdet İçel, Avcı'nın Gülen talimatıyla köşe yazarı yapıldığını şöyle anlatıyor: “Kitaplarını Hocaefendi'ye ben götürdüm. Hocam böyle bir değer var bir yerde yazı yazdırsak, televizyonda program yaptırsak dedim. Hocam olur, Bugün Gazetesi'nde yazdırsınlar dedi. Şu anda Hocaefendi'nin en tutarlı konuşmacı olarak beğendiği o. Benim bir hediyemdir Gültekin." diyerek anlatıyor.