|

Tarlamızda çilek çok

45. yaşını Antalya kampında kutlayan G.Saray Teknik Direktörü, bu sezon çilek transferini takımdan çıkaracaklarını söyledi. Kampa getirilmeyen oyunculara da değinen genç teknik adam, “Ayrılan oyuncularla ilgili sorunumuz yoktu fakat kadrodaki şişkinliği azaltmalıydık” dedi

04:00 - 16/01/2015 Friday
Güncelleme: 10:56 - 16/01/2015 Friday
Diğer
Galatasaray, Antalya kampının ikinci idmanını dün sabah gerçekleştirirken idman sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için doğum günü pastası kesildi. 15 Ocak doğumlu genç teknik adam, 45. yaşını kampta kutlarken kendisine ikram edilen çilekli pastanın üzerindeki çileği tattıktan sonra “Çilek transferi olabilir mi?” sorusuna “Tarlamızdaki çilekleri gören yok. Takımda çilek çok. İçimizden çilekler çıkartırız” cevabını verdi. Hamza Hamzaoğlu’nun bu açıklamaları gülüşmelere neden olurken, G.Saray Teknik Direktörü, mevcut kadroyla da şampiyonluğa ulaşabileceklerini kaydederek, eski Başkan Ünal Aysal’ın tabiriyle kimsenin Ocak ayında çilek transferi beklememesine vurgu yaptı. 

AYRILANLARDAN MEMNUNDUK

Takımın tatil dönüşündeki performansını değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, “Takımdaki havayı çok iyi buldum. Tatilden formda döndüler. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Oyuncular, gelir gider; takım kalıcıdır. Hepsi kaliteli futbolcular ancak sayımız fazla. Bu sayıyı düşürmeliyiz” değerlendirmesini yaptı. 

Takımdan ayrılan oyuncular hakkında görüşü sorulan Hamzaoğlu, "Ayrılan oyuncularla ilgili sorunumuz yoktu, hepsinden memnunduk. (Gökhan Zan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Yiğit Gökoğlan, Furkan Özçal) Ama aynı mevkide çok fazla futbolcu vardı ve kadromuzdaki şişkinliği azaltmamız gerekiyordu. Onların burada yedek kulübesinde oturmalarının ne bize ne de onlara faydası var" diye konuştu.

AYDIN YILMAZ BİZİMLE KALACAK

Son olarak Aydın Yılmaz'ın neden kampta olmadığı sorusuna G.Saray Teknik Direktörü, "Aydın Yılmaz'la sorunumuz yok. Ancak sakatlığının ardından başlayan tedavisi devam ediyor. Kendisini buraya getirerek tedavisinin bölünmesini istemedik. Sezon sonuna kadar bizimle kalacak" cevabını verdi.

40 kilo muz 3 tepsi baklava

Alanya Galatasaraylılar Derneği, futbolculara pastanın yanı sıra Alanya muzu ve 3 tepsi ev baklavası ikram etti. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 40 kilogram ağırlığındaki muzları böyle havaya kaldırdı. Albayrak, muzları futbolculara tek tek dağıttı. G.Saray'ın akşamki idmanı sonrası ise Hamzaoğlu, futbolculardan Sinan Gümüş ve masörlerden Sedat Peker'in kesilen pastalarla doğum günlerini kutladı.


Futbolcular testten geçti

Galatasaray, Alanya’da hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolculara kondisyon ağırlıklı çalışmada efor testi uygulandı. Dört gruba ayrılarak yapılan efor testi yaklaşık 3 saat sürdü. Hamzaoğlu, tatil dönüşü olmasına rağmen takımın test sonuçlarından bir hayli memnun kaldı. 


G.Saray, Kızılyıldız deplasmanında

G.Saray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi TOP 16 turunda bugün deplasmanda Sırbistan’ın Kızılyıldız takımı ile karşılaşacak. Maç TSİ 22.00’da başlayacak. İki takımın Kasım ayında İstanbul’da yaptığı maçta bir Sırp taraftarın öldürülmesi sonrası gerilen ortamın ardından Kızılyıldız ve G.Saray kulüpleri ilk kez karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi geniş güvenlik önlemleri alınırken, Sırbistan’a bu sabah gidecek sarı-kırmızılı kafileye 7 koruma polisi de eşlik edecek. G.Saray, maçın ardından yurda dönecek. Başkan Duygun Yarsuvat, "Kulüplerine sevgiyle bağlı iki takım taraftarlarını fair-play ruhuyla, dünya spor kamuoyu önünde birleşmeye davet ediyoruz" açıklaması yaptı.


Birlikte koşan birlikte savaşan takım istiyorum

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncularıyla bir toplantı yaptı. İlk yarıdaki performansın aynısını hatta daha fazlasını istediğini oyuncularına ileten genç teknik adam, “Çok koşan, sonuna kadar mücadele eden, asla pes etmeyen bir takım bekliyorum” dedi. Bazı teknik detaylara da değinen Hamzaoğlu, “Birlikte koşan, birlikte geriye gelen, birlikte kazanan, birlikte olan bir ekip olmamız çok önemli. Hepinize başarılar ve bol şans diliyorum” ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Çilek
9 years ago