Hayırsever işadamı Özata dualarla uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden 49 yaşındaki işadamı Muharrem Metin Özata, Fatih Camii'nde kılınan cenaze nanazının ardından Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Oktay Mehmet
Hayırsever işadamı Özata dualarla uğurlandı

Uzun süredir kanser tedavisi gören, son günlerinde kaldırıldığı Maltepe Hastanesi'nde hayatını kaybeden Mim Tur Turizm Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Metin Özata (49) dün Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Özata'nın cenaze namazına Yeni Şafak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Albayrak, Albayrak Holding yöneticileri Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak, MÜSİAD eski başkanı Ömer Bolat, TİYEMDER Başkanı Selahattin Yazıcı, Milli Gazete yazarı Ekrem Kızıltaş ve Muharrem Metin Özata'nın dostları ile sevenleri katıldı. Cenazeye tekerlekli sandalyeyle gelen Özata'nın babası Bekir Özata, kardeşi Fatih Özata ile çocukları Mübin, Bekir ve Furkan Özata taziyeleri kabul etti. Özata'nın annesi Emine Özata, eşi Kamuran Özata ve kızkardeşi Ayşe Türk de cenazede hazır bulundu. Özata, namazın ardından Zeytinburnu Kazlıçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİYORDU

TİYEMDER Bakanı Yazıcı, ilahiyat mezunu olan Özata'nın, yardımları ile ilahiyat camiasında öne çıkan birisi olduğunu söyledi. Yazıcı, Özata'nın çok sayıda imam hatip öğrencisine burs sağladığını anlattı.