İcradan otomobil almak istedi 180 bin lira dolandırıldı

Antalya'da yaşayan mobilyacı Erol Dağdelen, evine mutfak dolabı yaptığı Mustafa V. ile dini nikahlı eşi Sevgi S.'nin, İbrahim adındaki bir başka kişiyle iş birliği yapıp, kendisine icradan otomobil alacaklarını söyleyerek 180 bin lirasını dolandırdıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Erol Dağdelen (53).

Kepez ilçesinde mobilya ustası Erol Dağdelen (53), geçen ay polise giderek, dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan Erol Dağdelen, güveni kötüye kullanarak 180 bin lirasının dolandırıldığını söyledi.

EKONOMİ
Uzmanlar uyarıyor: Temassız kart dolandırıcılığına dikkat

''Bu meslek haline getirildi''

Bankaya giderek 80 bin TL çektiğini ve Mustafa V.'ye elden verdiğini anlatan Dağdelen, "Aracın 2-3 güne elime geçeceğini söyledi. Bir iki gün sonra Mustafa V. Denizli'de 80 bin TL'ye uygun bir otomobil bulduğunu ve bana bunu alabileceğini söyledi. Ben de o kadar param olmadığını, 50 bin liram olduğunu söyledim. O da 30 bin TL'yi kendisinin verebileceğini ifade etti. Ben de kabul ettim. Sevgi S. hesabına parayı gönderdim. Bir süre sonra Mustafa V.'ye telefonla ulaşamadım. Isparta'ya gittim. Kendisini icra memuru olarak tanıtan İbrahim adlı kişiyi de bulamadım. Mustafa V.'nin eşini buldum. Eşi de dini nikahlı olduklarını, ayrıldıklarını ve artık görüşmediğini söyledi. 5-6 kişiyi daha böyle dolandırmış. Şikayetçiyim" dedi.

GÜNDEM
''Bankadan arıyorum'' diyen dolandırıcıyı yakalattı

GÜNDEM
Osmanlı altını sandı, kuyumcuya gidince 35 bin TL dolandırıldığını anladı