İzmir'de İYİ Partiden milletvekili adayı olan isim MHP'ye geçti

İYİ Partiden 14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa ederek MHP'ye katıldı.

Arzu Yıldırım (Solda)

MHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Arzu Yıldırım'ın rozetini MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı.

Arzu Yıldırım, yaptığı konuşmada, Ülkücü ailenin kızı olduğunu, 2017'de "bir hayalin peşine takılarak" MHP'den ayrıldığını söyledi.

İYİ Partide milletvekili seçimi için yapılan temayül yoklamasında birinci sırada yer almasına karşın 3. sıradan aday gösterildiğini anlatan Yıldırım, "Son zamanlarda şahit olduklarım ve duyduklarım gerek vekillik gerekse Genel İdare Kurulu listelerinin liyakat esasına değil de maddi üstünlüklere göre belirlendiği yönündedir. Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu söylenen, sosyal medyada küfürler savuran ve illegal işlerle bağlantılı olduğu söylenen kişilere kapılar sonuna kadar açılmıştır." ifadelerini kullandı.

Eski partisine eleştiriler yönelten Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

Veysel Şahin de MHP'nin Ülkücülerin baba ocağı ve de ana kucağı olduğunu kaydederek, Yıldırım'a "Yuvaya hoş geldin." dedi.

GÜNDEM
Milliyetçi taban huzursuz

GÜNDEM
Parti değil terör yuvası