Kıraathaneye 'kumar' baskını: 'Basıldık polis abiler geldi'

Tekirdağ'da kıraathaneye düzenlenen kumar baskınında polisi karşısında gören kişi, cep telefonuyla konuştuğu kişiye “Basıldık abi, polis abiler geldi" dedi. Kısıtlamada açık olan iki kıraathanede kumar oynarken yakalanan 23 kişiye 101 bin 250 lira idari para cezası kesildi.

Haber Merkezi DHA
O anlar polis kamerasınca kaydedildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Reşadiye ve Cemaliye mahallelerinde kısıtlamada açık olan iki ayrı kıraathanede kumar oynandığı bilgisine ulaştı.

Kıraathanelere baskın düzenleyen ekipler, 23 kişi yakaladı.

Bu sırada telefonla konuşan bir kişi, polisi görünce telefonun diğer ucundaki kişiye, "Basıldık abi, polis abiler geldi" dedi.

Bir kişi gözaltında

Kıraathanenin birinde müşterilere içki servisi yapıldığı tespit edildi. Yakalanan kişilerden birinin cezaevi firarisi olduğu ve 4 farklı dolandırıcılık suçundan da arandığı belirlenince gözaltına alındı.


  • Polis ekipleri, 23 kişiye 101 bin 250 lira idari para cezası uygulandı.

Kumar masasında polisleri görünce fenalaştı

Kurdukları kumarhaneyi kamera ile izliyorlardı: Gizli bölmeden kaçarken jandarmaya yakalandılar

FOTOĞRAF 17
Boksörler derneğine kumar baskını: Polisi karşısında görünce uyuma numarası yaptı
Bursa'da polis boksör derneği görünümlü kafe halindeki kıraathaneye baskın düzenledi. Baskın sonrası karşısında polisi gören bir kişi uyumuş numarası yaparken bir kişi ise dolap arkasına gizlendi. Kıraathanede yer alan şahıslar birinin ise telefona sarılıp polisin ''Hamdi Bey'' ile konuşmasını istemesi dikkat çekti.

FOTOĞRAF 9
Kumar baskınında ceza yememek için tuvalete ve tezgah altına saklandılar: 17 kişiye 106 bin lira ceza
Kırıkkale'de ruhsatsız bir kıraathaneye kumar baskını yapan polis, ceza yememek için saklanan iki kişiyi tuvalette, iki kişiyi de tezgah altında yakaladı. Kıraathane ve oto tamirci dükkanında kumar oynayan 17 kişiye toplamda 106 bin 250 lira idari para cezası uygulandı.